Suggesties van de chef

19/12/2025 – 25/01/2025

Suggesties van de chef – taverne

 

Wildstoofpotje € 26.00

Hert – everzwijn – wintergarnituur – aardappelgratin met truffel

Fazant € 28.50

Fazant brabançonne – fine champagnesaus – wintergarnituur - amandelkroketjes

Risotto € 23.50

Risotto – boschampignons – truffel – parmezaanse kaas

 

Suggestie drinks – taverne

 

Frozen & Chill
  
Baileys, koffielikeur, vanille-ijs, slagroom, cacao

Blushing Star
   gin, granaatappel, sinaasappel,  Fevertree Ginger Ale

Vicaris Winter 10%
 
 donkerbruin kruidig bier gebrouwen met meerdere mout- en hopsoorten

Red Velvet Kiss
  
amaretto, Kompel kriek, veenbessensiroop

Winter Glow mocktail
      pompelmoessap, mandarijnsiroop, bruisend water, honing, rozemarijn