Het meest milieubewuste én kindvriendelijkste vakantiepark van België


Een fantastische vakantie voor iedereen van jong tot oud. Midden in Belgisch Limburg staat Park Molenheide, recent uitgeroepen in Nederland tot 'Het beste vakantiepark van Belgie', met een groot overdekt zwemparadijs (inclusief 4 baden en 4 spetterende  glijbanen), een overdekte binnenspeeltuin (grootste van de Benelux en maar liefst 7.500m2) en een waanzinnige mini-golfbaan (thea-award winner & grootste van Europa). Ook kan je gratis gaan kijken naar de Magische Parkshow mét Sara de Sprinkhaan. Het unieke aan Park Molenheide is dat elke bungalow vrijstaand is, midden in de natuur ligt en grenst aan een wild- en wandelpark. Oja, voordat we het vergeten, wist je dat Molenheide 100% draait op groene energie? Kom het snel ontdekken samen met papa en mama of de hele familie.

Ontdek Molenheide
tot -40%!
Zomerdeals

Zomerdeals

Beleef de zomer op Park Molenheide. Volop genieten van het zonnetje en samen uren spelen en zwemmen in de 20.000m² aan facilieiten. Ontdek nu de zomerdeals met korting tot -40%.

Meer info

Kom genieten van de lentezon in de maand juni. Beleef samen met mama en papa een onvergetelijke tijd op Park Molenheide. Bij ons vervelen kinderen zich nooit, dat garanderen wij voor de volle 100%!

Meer info

Klaar voor een waanzinnige tijdelijke actie? 1+1 GRATIS! Wie een weekendje in september bij ons verblijft, mag automatisch één extra weekend gratis komen! 

Meer info
Fietsen in Limburg Meer info
Buiten pret Meer info
Cultuur & historie Meer info
Dier & plezier Meer info