Het kindvriendelijke & milieubewuste bungalowpark in Belgie

Een fantastische vakantie voor iedereen van jong tot oud. Midden in Belgisch Limburg staat Park Molenheide, recent uitgeroepen in Nederland tot 'Het beste vakantiepark van Belgie', met een groot overdekt zwemparadijs (inclusief 4 baden en 4 spetterende  glijbanen), een overdekte binnenspeeltuin (grootste van de Benelux en maar liefst 7.500m2) en een waanzinnige mini-golfbaan (thea-award winner & grootste van Europa). Ook kan je gratis gaan kijken naar de Magische Parkshow mét Sara de Sprinkhaan. Het unieke aan Park Molenheide is dat elke bungalow vrijstaand is, midden in de natuur ligt en grenst aan een wild- en wandelpark. Oja, voordat we het vergeten, wist je dat Molenheide 100% draait op groene energie? Kom het snel ontdekken samen met papa en mama of de hele familie.

Ontdek Molenheide

Onze overdekte faciliteiten zijn weer open! Als verblijfsgast hebben jullie gratis toegang tot de binnenspeeltuin, het zwemparadijs én de magische parkshow.

Meer info

De zomerdeals zijn wegens succes verlengd tot en met 11 juli! Wij zochten voor jullie de nog vrije momenten uit en daar genieten jullie van de hoogste korting! Altijd inclusief onbeperkt gratis toegang tot binnenspeeltuin & [...]

Boek nu

Boek met een gerust hart jullie volgende vakantie op Park Molenheide. Dankzij onze flexibele omboekgarantie, kunnen jullie zonder wijzigingskosten jullie vakantie omboeken. Dit wanneer het niet mogelijk is om op Molenheide te verblijven.

Meer informatie
Fietsen in Limburg Meer info
Buiten pret Meer info
Cultuur & historie Meer info
Dier & plezier Meer info