Het kindvriendelijke & milieubewuste bungalowpark in Belgie


Een fantastische vakantie voor iedereen van jong tot oud. Midden in Belgisch Limburg staat Park Molenheide, recent uitgeroepen in Nederland tot 'Het beste vakantiepark van Belgie', met een groot overdekt zwemparadijs (inclusief 4 baden en 4 spetterende  glijbanen), een overdekte binnenspeeltuin (grootste van de Benelux en maar liefst 7.500m2) en een waanzinnige mini-golfbaan (thea-award winner & grootste van Europa). Ook kan je gratis gaan kijken naar de Magische Parkshow mét Sara de Sprinkhaan. Het unieke aan Park Molenheide is dat elke bungalow vrijstaand is, midden in de natuur ligt en grenst aan een wild- en wandelpark. Oja, voordat we het vergeten, wist je dat Molenheide 100% draait op groene energie? Kom het snel ontdekken samen met papa en mama of de hele familie.

Ontdek Molenheide
Tot -25%
Kerstvakantie

Kerstvakantie

Heerlijk genieten van cadeautjes onder de boom, prachtige verlichting en wellicht sneeuw. Geniet volop van de kerstsfeer op ons vakantiepark midden in de natuur. 

Kerstvakantie

Onbeperkt gratis inbegrepen toegang tot het overdekte Zwemparadijs voor het hele gezin, tijdens jullie vakantie op Park Molenheide. Vier zwembaden, vier glijbanen en een uniek kabouterbad voor de allerkleinsten!

Eindeloos zwemplezier
Tot -30%
Last-minutes

Last-minutes

Last-minutes deze winter. Wij zochten voor jullie de nog vrije momenten uit en daar genieten jullie van de hoogste korting! 

Boek nu
Fietsen in Limburg Meer info
Buiten pret Meer info
Cultuur & historie Meer info
Dier & plezier Meer info