Het kindvriendelijke & milieubewuste bungalowpark in Belgie


Een fantastische vakantie voor iedereen van jong tot oud. Midden in Belgisch Limburg staat Park Molenheide, recent uitgeroepen in Nederland tot 'Het beste vakantiepark van Belgie', met een groot overdekt zwemparadijs (inclusief 4 baden en 4 spetterende  glijbanen), een overdekte binnenspeeltuin (grootste van de Benelux en maar liefst 7.500m2) en een waanzinnige mini-golfbaan (thea-award winner & grootste van Europa). Ook kan je gratis gaan kijken naar de Magische Parkshow mét Sara de Sprinkhaan. Het unieke aan Park Molenheide is dat elke bungalow vrijstaand is, midden in de natuur ligt en grenst aan een wild- en wandelpark. Oja, voordat we het vergeten, wist je dat Molenheide 100% draait op groene energie? Kom het snel ontdekken samen met papa en mama of de hele familie.

Ontdek Molenheide

Hebben jullie gewacht tot het allerlaatste moment om 'n zomervakantie vast te leggen? Dan is dit hét moment. Bemachtig één van de laatste plekjes in augustus met korting tot -25%

Last-minutes

Park Molenheide denkt mee met haar gasten! Daarom vergoeden wij jullie reiskosten in de vorm van € 50 als cashback bij aankomst. Vind snel jullie weekend in september!

Vakantie mét reisvergoeding

Op Park Molenheide vervelen kinderen zich nooit! Onze kindvriendelijke faciliteiten worden door eerdere vakantiegasten beoordeeld met 9,1 op 10! Uren speel- en zwemplezier verzekerd!

Meer info
Fietsen in Limburg Meer info
Buiten pret Meer info
Cultuur & historie Meer info
Dier & plezier Meer info