;  
+32(0) 11 52 10 44 Aanbiedingen

Geweldige vakanties voor geweldige families

Het kindvriendelijke & milieubewuste bungalowpark in Belgie


Een fantastische vakantie voor iedereen van jong tot oud. Midden in Belgisch Limburg staat Park Molenheide, recent uitgeroepen in Nederland tot 'Het beste vakantiepark van Belgie', met een groot overdekt zwemparadijs (inclusief 4 baden en 4 spetterende  glijbanen), een overdekte binnenspeeltuin (grootste van de Benelux en maar liefst 7.500m2) en een waanzinnige mini-golfbaan (thea-award winner & grootste van Europa). Ook kan je gratis gaan kijken naar de Magische Parkshow mét Sara de Sprinkhaan. Het unieke aan Park Molenheide is dat elke bungalow vrijstaand is, midden in de natuur ligt en grenst aan een wild- en wandelpark. Oja, voordat we het vergeten, wist je dat Molenheide 100% draait op groene energie? Kom het snel ontdekken samen met papa en mama of de hele familie.

Ontdek Molenheide

Onbeperkt spelen en zwemmen tijdens het voorjaar! Ontdek de krokusvakantie aan de grootste kortingen. Altijd inclusief onbeperkte toegang tot de 20.000m² aan overdekte faciliteiten. Wij hebben er nu al zin in!

Meer info

Tijdelijk dubbele vroegboekkorting én dubbele familiekorting die gecombineerd oploopt tot wel 24%. Komen jullie in de zomervakantie van '23? Dan is jullie totale korting gegarandeerd -20%! Ideaal voor een onvergetelijke zomer!

Meer info

Een kindvriendelijke vakantie in België, net over de grens op slechts 30 minuten van Eindhoven. Beleef samen met de familie een voorjaarsvakantie om nooit meer te vergeten. Onbeperkt spelen & zwemmen, volledig inbegrepen!

Meer info
Fietsen in Limburg Meer info
Buiten pret Meer info
Cultuur & historie Meer info
Dier & plezier Meer info