Vier samen de lente

Eindeloos genieten

Het kindvriendelijkste vakantiepark van België


Een onvergetelijke vakantie voor alle generaties wacht op jullie in het hart van Belgisch Limburg. Hier, op Park Molenheide, vinden jullie een ware schat aan vakantieplezier. We zijn trots te mogen melden dat we onlangs in Nederland zijn uitgeroepen tot 'Het beste vakantiepark van België'. Park Molenheide biedt een indrukwekkend overdekt zwemparadijs, met  4 zwembaden en 4 avontuurlijke glijbanen. Ook hebben we de grootste overdekte binnenspeeltuin in de Benelux, die maar liefst 7.500 m2 aan speelplezier beslaat. De kers op de taart is onze bekroonde, immense indoor minigolfbaan, die de prestigieuze Thea Award heeft ontvangen en tevens de grootste van Europa is.

En dat is nog niet alles! Je kunt gratis genieten van onze Magische Parkshow met o.a. acts van wereldniveau, waar ook mascotte Sara de Sprinkhaan even gedag komt zeggen. Wat Park Molenheide zo bijzonder maakt, is dat elke vakantiewoning vrijstaand is, midden in de natuur ligt én grenst aan een prachtig wild- en wandelpark met loslopende hertjes.

Dus waar wachten jullie nog op? Kom die welverdiende vakantie beleven op Park Molenheide en ontdek zélf dat ultiem vakantiegevoel.

Ontdek Molenheide

Verras elkaar, kom samen genieten tijdens een lekker lang Hemelvaartweekend. Mascotte Sara de Sprinkhaan is helemaal klaar om er samen met jullie een onvergetelijke tijd van te maken! Onbeperkt spelen & zwemmen gratis inbegrepen!

Meer info

Joepie! Tijd voor de Meivakantie op jullie favoriete vakantieadres in België. Eindeloos spelen en zwemmen in de overdekte faciliteiten maar ook genieten van het eerste lentezonnetje. Gelegen op slechts 15 min van de grens met NL. 

Meer info

Dit jaar is het exact 50 jaar geleden dat wij onze eerste vakantiegasten mochten verwelkomen. Om jullie te bedanken voor al die geweldige jaren vieren wij dit met kortingen tot -50%. Vier met de hele familie op Molenheide!

Meer info
Fietsen in Limburg Meer info
Buiten pret Meer info
Cultuur & historie Meer info
Dier & plezier Meer info