Het kindvriendelijke & milieubewuste bungalowpark in Belgie


Een fantastische vakantie voor iedereen van jong tot oud. Midden in Belgisch Limburg staat Park Molenheide, recent uitgeroepen in Nederland tot 'Het beste vakantiepark van Belgie', met een groot overdekt zwemparadijs (inclusief 4 baden en 4 spetterende  glijbanen), een overdekte binnenspeeltuin (grootste van de Benelux en maar liefst 7.500m2) en een waanzinnige mini-golfbaan (thea-award winner & grootste van Europa). Ook kan je gratis gaan kijken naar de Magische Parkshow mét Sara de Sprinkhaan. Het unieke aan Park Molenheide is dat elke bungalow vrijstaand is, midden in de natuur ligt en grenst aan een wild- en wandelpark. Oja, voordat we het vergeten, wist je dat Molenheide 100% draait op groene energie? Kom het snel ontdekken samen met papa en mama of de hele familie.

Ontdek Molenheide

Heerlijk genieten van cadeautjes onder de boom, prachtige verlichting en wellicht sneeuw. Geniet volop van de kerstsfeer op ons vakantiepark midden in de natuur. Een kerstvakantie met onbeperkt speel- en zwemplezier om nooit te vergeten.

Bekijk aanbiedingen

Tijdens jullie vakantie vervelen de kinderen zich nooit. Dat garanderen wij voor de volle 100%! Onbeperkt spelen in de binnenspeeltuin én uren scheuren van de glijbanen in het overdekte zwemparadijs.

Meer info

Beleef de feestdagen op Park Molenheide! Aftellen tijdens een uniek kinderfeest met Oudejaar, en heerlijk dineren op Kerstmis. Vier de feesten op jullie favoriete vakantieadres.

Meer info
Fietsen in Limburg Meer info
Buiten pret Meer info
Cultuur & historie Meer info
Dier & plezier Meer info