Beleef samen de magische winter

Vier de Kerst dichtbij huis

Vind jullie Kerstvakantie

Het kindvriendelijkste vakantiepark van België


Een onvergetelijke vakantie voor alle generaties wacht op jullie in het hart van Belgisch Limburg. Hier, op Park Molenheide, vinden jullie een ware schat aan vakantieplezier. We zijn trots te mogen melden dat we onlangs in Nederland zijn uitgeroepen tot 'Het beste vakantiepark van België'. Park Molenheide biedt een indrukwekkend overdekt zwemparadijs, met  4 zwembaden en 4 avontuurlijke glijbanen. Ook hebben we de grootste overdekte binnenspeeltuin in de Benelux, die maar liefst 7.500 m2 aan speelplezier beslaat. De kers op de taart is onze bekroonde, immense indoor minigolfbaan, die de prestigieuze Thea Award heeft ontvangen en tevens de grootste van Europa is.

En dat is nog niet alles! Je kunt gratis genieten van onze Magische Parkshow met o.a. acts van wereldniveau, waar ook mascotte Sara de Sprinkhaan even gedag komt zeggen. Wat Park Molenheide zo bijzonder maakt, is dat elke vakantiewoning vrijstaand is, midden in de natuur ligt én grenst aan een prachtig wild- en wandelpark met loslopende hertjes.

Dus waar wachten jullie nog op? Kom die welverdiende vakantie beleven op Park Molenheide en ontdek zélf dat ultiem vakantiegevoel.

Ontdek Molenheide

Neen, wij zijn niet op ons hoofd gevallen, maar wij doen wel GEK! Met deze knotsgekke najaarsactie willen wij jullie belonen voor de geweldige zomermaanden waar wij meermaals 100% volzet waren! Profiteer nu van  -45% of zelfs -60%!

Meer info
Last-minute
Kerstvakantie

Kerstvakantie

Vier samen de Kerst, dichtbij huis tijdens de meest gezellige periode van het jaar. Uren spelen in de grote binnenspeeltuin & eindeloos zwemmen in het overdekte zwemparadijs. Kom op Oudejaar aftellen tijdens een té gek [...]

Meer info

Beleef de feestdagen op Park Molenheide! Aftellen tijdens een uniek kinderfeest met Oudejaar, en heerlijk dineren op Kerstmis. Vier de feesten op jullie favoriete vakantieadres.

Meer info
Fietsen in Limburg Meer info
Buiten pret Meer info
Cultuur & historie Meer info
Dier & plezier Meer info