Ontdek Park Molenheide, het kindvriendelijke vakantiepark dat recent de prijs won van 'Beste vakantiepark van België'.

Vlot bereikbaar vanuit alle richtingen én vlakbij de grens met Nederland, bevindt zich dit paradijs voor kinderen.

Bij ons vervelen kinderen zich nooit. Dat garanderen wij voor de volle 100%! Dankzij de 20.000m² aan overdekte faciliteiten kunnen de jongste vakantiegasten uren spelen in de grote binnenspeeltuin en scheuren van de glijbanen in het overdekte zwemparadijs, waar vier zwembaden én vier glijbanen zorgen voor dagen vakantiepret. Ook de recent vernieuwde Magische Parkshow zorgt voor een onvergetelijke familieavond met acts van wereldniveau. Absoluut een aanrader!

Op Park Molenheide is zoveel te beleven dat bijna vergeten wordt dat jullie na een dag vol vakantieplezier kunnen overnachten in één van onze kwalitatieve vrijstaande vakantiewoningen. Steeds met privéterras én privéparkeerplaats vlak aan de accommodatie. Dankzij de kleinschaligheid van het vakantiepark, bevindt de verst gelegenvakantiewoning zich op max. 7 minuten wandelen tot het hoofdgebouw.

Ontdek de grootste binnenspeeltuin van de Benelux

Beleef als kind de tijd van je leven in de grote binnenspeeltuin waar jullie onbeperkte gratis toegang tot hebben als vakantiegast. Perfect om de kinderen zich meermaals per dag te laten uitleven in de 7.500m² aan puur speelplezier. Meer dan 60 toestellen waaronder glijbanen, klimtorens, een shooting gallery, een go-carpiste, een zandbak, een kindercinema, een voetbalkooi en nog zoveel meer. Vergeet zeker niet het buitengedeelte waar de ouders kunnen genieten van een heerlijke kop koffie.

Ontdek

Ontdek het overdekte zwemparadijs met 4 glijbanen & 4 zwembaden

Beleef als vakantiegast uren zwemplezier dankzij de onbeperkte gratis inbegrepen toegang tot het overdekte zwemparadijs. Vier snelle glijbanen om af te scheuren én een kabouterbad voor de allerkleinsten. Ontdek het zwemparadijs samen met mama & papa, en beleef een onvergetelijke vakantietijd. Het tussenbad heeft de perfecte diepte voor kinderen die nog maar pas hebben leren zwemmen en ook het speelkussen in het 25 meterbad is een absolute aanrader!

Ontdek

Ontdek een onvergetelijke familieavond met acts van wereldniveau

Recent helemaal vernieuwd en sinds 2018 een gevestigde waarde op Park Molenheide: De Magische Parkshow mét Sara de Sprinkhaan. Tijdens deze familieavond, geschikt voor alle leeftijden staan de kinderen steeds in de hoofdrol. Samen met twee assistentes en de beste kidsgoochelaars uit het publiek gaan dozen plots zweven en worden konijnen & zelfs slangen tevoorschijn getoverd. Een absolute aanrader EN gratis toegang voor onze verblijfsgasten

Ontdek

Ontdek de grootste indoor mini-golf van Europa

Dankzij de licht- geur- en bewegingseffecten in combinatie haar gethematiseerde inkleding én 18 holes, werkelijk ongezien in haar soort. Duik diep onder de grond en ga met mijnwerker Carlo opzoek naar diamanten en wie weet kom je wel oog in oog te staan met een echte dinosauriër. Hierdoor wonnen we recent de THEA-Award for outstanding achievement worldwide. Een ervaring om u tegen te zeggen!

Ontdek

Ontdek de familievriendelijke Virtual Reality, geschikt voor de hele familie

Beleef samen met mama & papa een onvergetelijk Virtual Reality avontuur. Geen bloed of zombies maar zet je VR-bril op en speel knotsgekke kindvriendelijke minigames. Maak bijvoorbeeld de lekkerste hamburgers in de hamburgertent of vang konijntjes om ter snelst. Versla de tegenstanders en haal de hoogste score. Wie wordt winnaar? Perfecte activiteit wanneer het weer een beetje zou tegenvallen tijdens jullie vakantie.

Ontdek

Ontdek de authentieke Piraten bowling

Deze gezinsactiviteit is uitermate geschikt voor families met jonge kinderen dankzij o.a. de hekjes die omhoog kunnen gezet worden én de thematisering van een heus piratenschip. Onze houten banen zijn beoordeeld door kenners als 'uniek en ongezien', in haar soort. Kom het samen ontdekken met mama en papa.

Ontdek

Ontdek de 1.000.000 m² aan groene natuur waarin Park Molenheide al meer dan 50 jaar gelegen is

Vakantie vieren bij ons Belgisch Limburg, dat is één worden met de natuur dankzij de bosrijk gebied rondom jullie favoriete vakantieadres. Perfect om te ontsnappen uit het drukke stadsleven en samen met de familie even heerlijk uit te blazen.

Ontdek

Ontdek onze vrijstaande vakantiewoningen midden in de natuur

Omdat de vakantie zo vol zit met spelen & zwemmen zouden we bijna vergeten dat jullie bij ons ook nog kunnen overnachten in één van onze kwalitatieve vakantiewoningen. Onze types variëren van budgetvriendelijk tot luxueze villa's, voor ieders budget wat dus. Al onze vakantiewoningen zijn vrijstaand en beschikken over een privéterras én privéparking, vlak aan de accommodatie. Vanaf een verre parking naar het huisje wandelen is dus niet nodig.

Ontdek