+32(0) 11 52 10 44 Last minutes

Vijf sterren bungalows met privéparking en vrijstaand in de natuur

Bungalows

Een fantastische vakantie voor iedereen van jong tot oud. Samen of juist met de hele familie, midden in Belgie, genieten van een onvergetelijke vakantie. Op Park Molenheide is alles aanwezig om voor een fantastische vakantie te zorgen. Beleef de vakantie van je leven op een plaats waar alle dromen van kinderen uitkomen. Geniet van het overdekte zwembad met 4 spectaculaire glijbanen, een ongelofelijk grote binnenspeeltuin Kids Valley en Sara de Sprinkhaan is er natuurlijk ook bij.

Ontdek, geniet en beleef bungalowpark Molenheide

Zie je kinderen genieten in een wereld die speciaal voor hen gemaakt is; een prachtige vakantie en een bijzondere herinnering voor heel het gezin. Ervaar de rust, luxe en comfort in één van onze prachtige bungalows. Op Park Molenheide staan diverse bungalows, hieronder tref je een overzicht van alle bungalows en meer informatie.

Brochure ontvangen?

Wilt u de nieuwe brochure ontvangen van Park Molenheide? U kunt hier uw nieuwe brochure aanvragen

Molenheide krijgt een 9.0 op kindvriendelijkheid van alle gasten.
Uw boeking is inclusief onbeperkt toegang tot KidsValley & Auqapolis.
Inclusief gratis WIFI in bungalows (uitgesloten Penta / Alfa)

 

Filter uw accommodatie
Aantal personen

De Zetha is onze allernieuwste chalet. Moderne, slim ingerichte chalet met alle comfort voor het hele gezin. Geschikt voor 4 personen.

4 personen
44 m2
Wifi
Meer info

Bungalow Relaxis voor een optimaal vakantiegevoel. De Relaxis is geschikt voor 4 personen en beschikt over 2 slaapkamers.

4 personen
65 m2
Wifi
Meer info

De nieuwe luxe bungalow Zenn is een wellnessbungalow voor 4 personen met sauna, massagestoel én privétuin geschikt voor 4 personen.

4 personen
100 m2
Wifi
Nieuwe bungalow
Meer info

Modern, slim ingerichte bungalow met optimaal comfort. Geniet van de luxe bungalow Oasis. De bungalows van het type Oasis liggen in de nabijheid van het water.

4 personen
70 m2
Wifi
Meer info

De authentieke bungalow Alfa wordt u aangeboden voor een budgetvriendelijke prijs. De bungalow beschikt over 2 verdiepingen en is geschikt voor maximaal 4 personen.

4 personen
77 m2
Meer info

Kappa is een luxe vakantiewoning met 2 verdiepingen en geschikt voor maximaal 4 personen en een aparte kinderkamer. Geniet van het comfort en rust in de Kappa.

4 (+ 1 baby < 2 jaar) personen
100 m2
Wifi
Meer info

De gelijkvloerse nieuwe bungalow Epsilon kan verhuurd worden vanaf 13 februari 2020. Deze budgetvriendelijke bungalow is geschikt voor 5 personen.

5 personen
55 m2
Wifi
Nieuwe bungalow
Meer info

Via de openslaande deuren stapt u direct het terras op. De bungalow Verdo+ is voorzien van ruimte en het modernste design.

5 (+ 1 baby < 2 jaar) personen
100 m2
Wifi
Meer info

De authentieke bungalow Penta wordt u aangeboden voor een budgetvriendelijke prijs. De bungalow is geschikt voor 5 personen.

5 personen
77 m2
Meer info

Een kindvriendelijke luxe bungalow geschikt voor 6 personen met het nodige comfort. Een ideale accommodatie om uw vakantie in door te brengen.

6 (+ 1 baby < 2 jaar) personen
95 m2
Wifi
Meer info

Een vakantie in een villa? Dan is de Omega voor u en uw gezin geschikt. De Omega beschikt over veel ruimte en o.a. over een infrarood sauna en een ligbad.

6 (+ 1 baby < 2 jaar) personen
135 m2
Wifi
Meer info

De nieuwe bungalow Agora is een luxe vakantiewoning met 2 verdiepingen en geschikt voor maximaal 6 personen. Geniet van het comfort en rust in de nieuwe bungalow Agora.

6 (+ 1 baby < 2 jaar) personen
100 m2
Wifi
Meer info

De Sigma is een nieuwe accommodatie op Park Molenheide. Een moderne, slim ingerichte chalet met alle comfort voor het hele gezin. Geschikt voor 6 personen.

6 personen
67 m2
Wifi
Meer info

De authentieke bungalow Novis wordt u aangeboden voor een budgetvriendelijke prijs. De bungalow beschikt over 2 verdiepingen en is geschikt voor maximaal 6 personen.

6 (+ 1 baby < 2 jaar) personen
93 m2
Wifi
Vernieuwde bungalow
Meer info

Modern, slim ingerichte bungalow met optimaal comfort. Geniet van de luxe bungalow Octo.

8 personen
100 m2
Wifi
Nieuwe bungalow
Meer info

Luxe 8-persoons bungalow die voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen. De bungalow Patio beschikt over alle faciliteiten om uw verblijf buitengewoon aangenaam te maken.

8 (+ 1 baby < 2 jaar) personen
125 m2
Wifi
Meer info

Een ruime accommodatie voor 10 personen is de Greenhouse Beta. De luxueus opgezette chalets zijn ruim van inhoud en voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen.

10 personen
95 m2
Wifi
Meer info

Luxe 10-persoons bungalow die voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen. De bungalow Patio+ beschikt over alle faciliteiten om uw verblijf buitengewoon aangenaam te maken.

10 (+ 1 baby < 2 jaar) personen
125 m2
Wifi
Meer info