+32(0) 11 52 10 44 Last minutes

Magische Sara Parkshow

Ontdek de glimlach van je kind dankzij de meest geboekte artiest van Vlaanderen op Park Molenheide

Sinds kort op Park Molenheide, magische parkshows mét Sara de Sprinkhaan en Jo de Ryck. Tijdens iedere vakantieperiode worden meerdere magische parkshows opgevoerd*. Samen met twee assistentes en de beste kidsgoochelaars uit het publiek laat Jo de Ryck mensen verdwijnen, gaan dozen plots zweven en worden gedachtes gelezen. Het hele gezin zal dagen na de magische parkshow zich nog steeds afvragen hoe Jo en Sara deze magische goocheltrucs hebben uitgevoerd.

Ohja, voordat we het vergeten... Jo is een echte dierenvriend. Hij goochelt met kippen, konijnen, duiven en zelfs slangen. Deze magische parkshow is 100% gericht op families met kinderen van alle leeftijden. Gratis tickets voor de magische parkshow kun je verkrijgen aan de receptie. Vergeet er zeker niet naar te vragen bij de check-in. Het spreekt voor zich dat de show themagebonden is en aangepast wordt na ieder vakantieseizoen. 

*in uitzonderlijke gevallen kan het zijn dat de parkshow niet tijdens uw vakantie plaatsvindt. Informatie hierover kunt u verkrijgen via info@molenheide.be.

  • Magische goochelshow voor het hele gezin
  • Ongezien en van wereldniveau
  • Altijd inbegrepen bij je vakantie!

Kip Curry las al in meer dan 80 TV shows over de hele wereld gedachten en faalde geen enkele keer!

Zitten je kids braaf op hun stoel? Dan is de kans groot dat Jo ze uitkiest om op het podium te komen. Samen goochelen ze diertjes tevoorschijn en doen ze de zotste trucs.

De tickets voor de magische parkshow zijn inbegrepen bij de vakantie. Per parkshow kunnen er maximaal 290 deelnemers in de zaal.

Zoek en boek je ideale vakantie op Molenheide!