+32(0) 11 52 10 44 Last minutes

Magische Parkshow mét Sara de Sprinkhaan

Ontdek de glimlach van je kind dankzij de meest geboekte artiest van Vlaanderen op Park Molenheide

Vanwege het grote succes zijn er extra shows gepland!

De Magische Parkshow met Sara de Sprinkhaan en Jo de Ryck, bekend van tv-programma's over heel de wereld speelt ondertussen één jaar. Alle bungalowgasten krijgen tijdens hun vakantie gratis toegang tot deze familieactiviteit. Wij zorgden voor vele nieuwe acts zodat gezinnen die de show in zomer 2019 zagen, opnieuw kunnen verrast worden bij hun volgende (zomer)vakantie.

Dozen laten zweven, diertjes tevoorschijn toveren, assistents doorzagen om vervolgens te laten verdwijnen... tijdens de Magische Parkshows zullen Jo en Sara de Sprinkhaan het hele gezin verbazen met onvergetelijke acts van wereldniveau. 

Ohja, voordat we het vergeten... Jo is een echte dierenvriend. Hij goochelt met kippen, konijnen, duiven en zelfs slangen. 

*in uitzonderlijke gevallen kan het zijn dat de parkshow niet tijdens uw vakantie plaatsvindt. Informatie hierover kunt u verkrijgen via info@molenheide.be.

Data eerstvolgende parkshows

juli & augustus

16 07 18 07 23 07 25 07 30 07        
01 08 06 08 08 08 13 08 15 08 20 08 22 08 27 08 29 08

Wij raden tijdens de Magische Parkshow het dragen van mondmaskers zeker aan bij gasten +12 jaar.

  • Gethematiseerde show naarmate de vakantie
  • Ongeziene acts van wereldniveau
  • Altijd inbegrepen in je vakantie!

Zitten je kids braaf op hun stoel? Dan is de kans groot dat Jo ze uitkiest om op het podium te komen. Samen goochelen ze diertjes tevoorschijn en doen ze de zotste trucs. Een unieke ervaring die steeds enthousiast onthaald wordt.

Jo tovert steeds met diertjes maar zijn beste vriendin is toch Curry... Kip Curry!
Curry de paranormale kip, las al in meer dan 100 TV-shows over heel de wereld gedachten!

Verblijf je op Park Molenheide? Dan krijg je gratis tickets voor de Magische Parkshow! Een goede tip: Gezien wij werken met vrije plaatsen is goed op tijd komen erg belangrijk!

Zoek en boek je ideale vakantie op Molenheide!