Sara kijkt uit naar jullie vakantie op Molenheide!

Animatieteam Park Molenheide

Op Park Molenheide vervelen kinderen zich nooit! Dat komt doordat kinderen bij ons in de hoofdrol staan. Het professionele animatieteam heeft samen met mascotte Sara de Sprinkhaan voor iedere vakantie een boordevol animatieprogramma uitgewerkt. Naast de gratis inbegrepen onbeperkte toegang tot de binnenspeeltuin en het overdekte zwemparadijs worden er tal van activiteiten op maat van kinderen voorzien.

Dansen tijdens de kinderdisco, leuke Sara-gadgets knutselen, een glittertattoo laten zetten of gewoon samen met Sara de Sprinkhaan op de foto gaan. Jullie vakantie op Park Molenheide zal ongetwijfeld te kort zijn! 

Park Molenheide krijgt voor kindvriendelijkheid de score van 9,1/10!

Thematische vakanties zoals de Herfstvakantie vragen om aangepaste, professionele activiteiten. Zo behoren onze vier halloweentochten, gebracht door professionele animatie tot de populairsten van de streek.

Sara de Sprinkhaan, dé mascotte van Park Molenheide ontvangt je met open armen! Ondanks dat de jongste gasten meestal wat verlegen zijn, deelt Sara toch lekkere knuffels uit alvorens samen op de foto te gaan.

Park Molenheide voorziet exclusieve feesten tijdens jullie vakantie. Zo kan je met oud & nieuw genieten van een kinderfeest 100% op maat van kids en met Pasen meer dan 5.000 eitjes rapen in de speeltuin.