+32(0) 11 52 10 44 Aanbiedingen

Maak kennis met Sara de Sprinkhaan

Animatieteam Park Molenheide

Op Park Molenheide wordt er zeer veel gedaan rond thematische activiteiten tijdens uw vakantie. Zo is het animatieteam tijdens de schoolvakanties en in de weekends steeds volop bezig met het bedenken van leuke activiteiten. Zo wordt er geknutseld, kan je je laten schminken en zelfs een glitter tattoo van Sara laten zetten of dansen en zingen op Sara's muziek. Eén van de topactiviteiten is ongetwijfeld het maken en versieren van cupcakes voor mama en papa. Daarnaast kun je met mascotte Sara de Sprinkhaan na het dansen van het themalied op de foto tijdens de Meet and Greet. 

Ook voor families bedacht het animatieteam leuke activiteiten. Zo kan je overdag deelnemen aan de familiezoektocht en familierace maar ook 's avonds gaan kijken naar de nieuwe Magische Parkshow mét Sara de Sprinkhaan.Samen met de beste kidsgoochelaars uit het publiek laat ze dozen zweven en tovert ze diertjes tevoorschijn. Een unieke familieavond die zeer goed onthaald wordt door onze parkgasten.

Tot slot werkt Park Molenheide ook samen met professionele externe animatie voor het organiseren van thematische activiteiten zoals de Halloweentochten, Kerstshows, fakkeltochten, wandelingen met gids, eindejaarsfeest met oud & nieuw, ...

Thematische vakanties zoals de Herfstvakantie vragen om aangepaste, professionele activiteiten. Zo behoren onze vier halloweentochten, gebracht door professionele animatie tot de populairsten van de streek.

Sara de Sprinkhaan, dé mascotte van Park Molenheide ontvangt je met open armen! Ondanks dat de jongste gasten meestal wat verlegen zijn, deelt Sara toch lekkere knuffels uit alvorens samen op de foto te gaan.

Park Molenheide voorziet exclusieve feesten tijdens jullie vakantie. Zo kan je met oud & nieuw genieten van een kinderfeest 100% op maat van kids en met Pasen meer dan 5.000 eitjes rapen in de speeltuin.

Het is tijd om te genieten!