Europa's grootste indoor minigolf

Minigolfbaan "De Mijn"

Ben je dapper en heb je niet snel schrik? Ontdek dan samen met mijnwerker Carlo en andere eigenaardige wezens ‘de Mijn’. Via mijnschachten met een knisperende transportband, een roestige sorteermachine en een door instorting gehavende elektriciteitskamer kom je terecht op verschillende banen die bezaaid zijn met pikhouwelen en laarzen. Een drilboor doet de baan trillen en de machinekamer van de verlaten mijn is nog in volle bedrijvigheid! Met een ontsteker breng je dynamiet tot ontploffing en beginnen tunnelmachines te graven. Hiermee open je de toegang tot de goudmijn, en wat glinstert daar? Diamanten? Maar wat is dat voor geluid en wat ruikt daar zo beangstigend? Pas op voor de gevaren in ‘De Mijn’!

  Urenlang speelplezier voor kinderen en ouders.
  Helemaal overdekt, dus 'all weather'.
  Met unieke elementen voor een unieke belevenis.

Wist je dat onze indoor golf een unieke prijs heeft gewonnen? De Mijn is de trotse winnaar van een THEA-award, for outstanding achievement worldwide. Hierdoor behoren we tot een uniek gezelschap van buitengewone attracties.

De Mijn telt 18 holes en hier doet u ongeveer 1,5 uur over. De geur-, licht-, bewegings- en geluidseffecten langs het parcours zorgen voor een waar avontuur! Deze topattractie op wereldniveau spreekt tot ieders verbeelding.

Na een dag vol speel-en zwemplezier kan je op ontdekking gaan in de verlaten mijn diep onder de grond. Wie houdt er het beste zijn zenuwen onder controle als hij oog in oog met een T-Rex staat? Wij zijn benieuwd naar de winnaar!