Het kindvriendelijke & milieubewuste bungalowpark in Belgie


Een fantastische vakantie voor iedereen van jong tot oud. Midden in Belgisch Limburg staat Park Molenheide, recent uitgeroepen in Nederland tot 'Het beste vakantiepark van Belgie', met een groot overdekt zwemparadijs (inclusief 4 baden en 4 spetterende  glijbanen), een overdekte binnenspeeltuin (grootste van de Benelux en maar liefst 7.500m2) en een waanzinnige mini-golfbaan (thea-award winner & grootste van Europa). Ook kan je gratis gaan kijken naar de Magische Parkshow mét Sara de Sprinkhaan. Het unieke aan Park Molenheide is dat elke bungalow vrijstaand is, midden in de natuur ligt en grenst aan een wild- en wandelpark. Oja, voordat we het vergeten, wist je dat Molenheide 100% draait op groene energie? Kom het snel ontdekken samen met papa en mama of de hele familie.

Ontdek Molenheide
Nu -30%
Hemelvaart

Hemelvaart

Tijd voor het verlengde weekend van Hemelvaart met gegarandeerd -30% korting. Nieuw: Het grootste obstakelparcours van België, tijdens Hemelvaart op Park Molenheide! 

Ontdek Hemelvaart
Unieke kans!
Kortingsfestival!

Kortingsfestival!

Unieke en ongeziene kortingen tijdens juni & september. Kom ongestoord genieten van de rustigste zomermaanden en profiteer van het kortingsfestival. Maar liefst -45% op jullie vakantie! Mis deze kans niet!

Meer info

Profiteer nu van de allerbeste zomerdeals voor zomer 2022 met korting tot 30%! Met de zomerdeals berekenen wij voor jou het beste aanbod tijdens de maanden juli en augustus. 

Boek nu
Fietsen in Limburg Meer info
Buiten pret Meer info
Cultuur & historie Meer info
Dier & plezier Meer info