Geniet van een heerlijke wandeling en ontdek het Wandelpark

Wandelpark Molenheide

Kom tot rust in het schilderachtige groen, geniet van de geur van hars en dennennaalden, bespied een eekhoorntje dat knabbelt aan een dennenappel, heb terug oog voor de kleine dingen van het leven. In het aangrenzende Wandelpark dartelen herten en reeën vrij rond en stappen spontaan op het door kinderen aangereikte brood toe. De everzwijnen, ondergebracht op een afgesloten terrein, vinden eikels dan weer een lekkernij. Een heerlijk gevoel van rust en ruimte overvalt je bij een bezoek aan het gemeentelijk Wandelpark van 100 ha. Het wandelpark is toegankelijk voor rolstoelen en buggy's. 

Belangrijke info: Het Wandelpark is recent volledig vernieuwd! 

Onbeperkte toegang tot het Wandelpark is tijdens jullie vakantie inbegrepen!

  Prachtig wandelpark van maar liefst 160 ha.
  Volop bezienswaardigheden in de directe omgeving van het park
  Geniet van een heerlijke kop koffie als de kinderen spelen in de speeltuin

Kom je met een buggy, jonge kids of evaren wandelaars... Er zijn drie bewegwijzerde wandelpaden op maat van alle doelgroepen en leeftijden. Iedere route is informatief en vertelt over het leven van de diertjes in het bos.

Het wandelpark grenst vlak aan Park Molenheide. De naaldbossen in combinatie met de grote variatie aan loofbomen, de loslopende dieren en uitgestrekte groene weiden geven een zeer rustgevend gevoel. 

In het wandelpark zijn diverse dieren te vinden waaronder hangbuikzwijnen, eekhoorntjes, everzwijnen en loslopende hertjes.