Uren zwemplezier in het zwemparadijs

Zwemparadijs Park Molenheide

Een wereld vol verrassingen en plezier, dat is het overdekte zwemparadijs van Park Molenheide. Een prachtig zwem- en speelparadijs voor alle leeftijden met 4 ruime zwembaden. Voor de allerkleinste gasten is er het kabouterbad met speeltoestellen en blussende kabouters. Samen met de 32 graden zorgt dit voor een groot waterplezier. Voor de oudere kinderen zijn er 4 spectaculaire glijbanen en een groot zwembad waar sinds kort een gigantisch speelkussen op ligt tijdens weekends en vakanties. Papa en mama kunnen de 'gezonde' baantjes afleggen in het 25-meterbad. In het zwemparadijs hebben jullie gratis toegang tot Wi-Fi én kunnen jullie tot rust komen in Moly's Bar, waar jullie kunnen genieten van een maaltijd en drankje.

Onbeperkt gratis toegang tot het zwemparadijs is tijdens jullie vakantie inbegrepen!

  Zowel mama, papa, oma, opa als de kinderen krijgen dagelijks onbeperkt toegang tot Aquapolis tijdens het verblijf.
  Helemaal overdekt, dus 'all weather'.
  4 fantastische glijbanen in verschillende categorieën van snelheid.

Naast de familieglijbaan die geschikt is voor alle leeftijden, kunnen de kids ook van de spectaculaire en snelle glijbanen afscheuren. Daarnaast ligt er sinds kort ook een groot speelkussen in het water, geschikt voor alle leeftijden.

Het zwemparadijs Aquapolis beschikt over 4 verschillende zwembaden voor alle leeftijden. De allerkleinsten kunnen zich vermaken in het magische kabouterbad, terwijl u als ouder baantjes kunt zwemmen in het grote bad. 

Heeft u zin in een snack of krijgt u dorst van al het zwemmen? In Aquapolis vind je Molly's bar. Dit zelfbedieningsrestaurant biedt alles aan voor de honger of dorst. U kunt direct vanuit het zwembad Molly's bar bereiken.