+32(0) 11 52 10 44 Omboekgaranties

Dubbele vroegboekkorting tot -38%

Tot 7 februari ontvang je dubbele vroegboekkorting tot -38%

Hebben jullie ook zoveel zin om eindelijk nog eens naar Park Molenheide te komen? Na al die maanden wachten kijken ook wij er héél erg naar uit jullie opnieuw te mogen ontvangen op ons vakantiepark! Onbeperkt spelen & zwemmen, samen gezellig in de vrijstaande accommodatie vertoeven na een dag vol wandelplezier in het Wild-en Wandelpark en als afsluiter samen met de familie gaan kijken naar de waanzinnige acts van de Magische Parkshow mét Sara de Sprinkhaan en dat allemaal inbegrepen in jullie vakantie. Dit allemaal inbegrepen in je Wat leuk dat jullie binnenkort weer naar Park Molenheide komen!

Gegarandeerd 30% korting op jullie weekverblijf tijdens de zomervakantie!

Beslissen jullie ten laatste op 07 februari om 'n vakantie bij ons te boeken? Dan ontvangen jullie nu tijdelijk dubbel zoveel vroegboek-, week-, en familiekorting. De combineerbare korting kan zelfs oplopen tot -38% dankzij de Libelle dubbele vroegboekkorting. Bij het boeken van een vakantie van minimaal één week tijdens de zomervakantie (juli & augustus) ontvangen jullie zelfs gegarandeerd 30% korting. Dit is de laagste zomerprijs voor de zomervakantie in 2021. Afgelopen zomer was Park Molenheide tijdens de zomervakantie voor de volle 100% volzet op sommige momenten. Vroeg boeken is daarom zeker en vast aangeraden om teleurstelling te vermijden.

Ohja, voordat wij het vergeten... Park Molenheide dat recent de prijs won van 'Beste vakantiepark van België',
draait voor de volle 100% op groene energie.

Boek alvast zorgeloos uw vakantie op Park Molenheide dankzij onze flexibele omboekgarantie.

 

Deze actie is enkel geldig voor nieuwe boekingen.

 

Bij mooi weer kan je ook genieten van onze buitenspeeltuinen, het buitenbad én het multifunctioneel basketbal- en voetbalveld allen gelegen tussen de bungalows. Kids kunnen waterplezier beleven in het buitenbad mét ligweide voor mama en papa of urenlang spelen op één van de vele speeltoestellen aan je bungalow. Klaar voor een potje voetbal of basketbal? Dat kan op het outdoor veld!

Zin in een fantastische vakantie op het kindvriendelijkste bungalowpark? Dan moet je zeker Park Molenheide ontdekken. Afgelopen jaar wonnen wij in Nederland zelfs de felbegeerde prijs van 'Beste vakantiepark van België', waar wij erg fier op zijn. Wij werken dan ook dagelijks erg hard om jullie vakantie zo perfect mogelijk te maken! Families met kinderen van alle leeftijden beleven bij ons een onvergetelijke tijd!

Park Molenheide behoort tot één van de meest complete vakantieparken in de Benelux. Met haar 20.000 m² aan indoorfaciliteiten, ruim aantal speeltuigjes tussen de bungalows én vijfsterrenbungalows mét terras en privéparking. Daarnaast kan je steeds een frisse neus halen in het Wild- en wandelpark dat grenst aan het vijfsterrenbungalowpark.

Zoek en boek je ideale vakantie op Molenheide!