+32(0) 11 52 10 44 Aanbiedingen

Vroegboekkorting tot -21%

Profiteer van Dubbele Vroegboekkorting op de populairste types

Wie er vroeg bij is én kiest voor één van de populairste vakantiewoningen op Park Molenheide, profiteert van dubbele vroegboekkorting! Wanneer jullie reizen met kinderen jonger dan 12 jaar en/of volwassenen ouder dan 55 jaar, krijgen jullie ook nog eens gegarandeerd -3% familiekorting. Zo loopt de gecombineerde korting voor gasten die 10 maanden of langer op voorhand boeken zelf op tot gegarandeerd -21%! 

Kiezen jullie voor een weekverblijf of langer? Dan hebben jullie ook een prijsvoordeel bekomen dankzij de weekkorting, dewelke reeds verrekend is in het huurbedrag. Vroegboeken wordt op Park Molenheide dus écht beloond!

Verblijf in één van onderstaande vakantiewoningen en profiteer van dit uniek dubbel vroegboekvoordeel. 

  • Vakantiewoningen voor 4 personen: Relaxis, Oasis, Kappa en Zenn
  • Vakantiewoningen voor 5 & 6 personen: Verdo+, Agora, Mundo en Omega
  • Vakantiewoningen voor 8 & 10 personen: Patio en Patio+

 

Het hele gezin heeft steeds onbeperkt gratis inbegrepen toegang tot de binnenspeeltuin & het zwemparadijs. Meer dan 5.500 m² aan overdekt speelplezier en 'n onvergetelijke zwemparadijs mét vier zwembaden, vier glijbanen én een groot speelkussen. Gegarandeerd uren speel- en zwemplezier!

Recent mocht Park Molenheide de fel begeerde prijs van 'Beste vakantiepark van België', in Nederland in ontvangst nemen. Een prijs waar wij uiteraard zeer tevreden over zijn, gezien wij ons dagelijks hard inzetten voor de tevredenheid bij onze gasten!

Overnacht na een dag vol speel- en zwemplezier in één van onze kwalitatieve vakantiewoningen midden in de natuur. Iedere accommodatie heeft minstens één aangrenzende privéparkeerplaats én een (overdekt) privéterras. Ontdek, beleef en geniet van jullie vakantie op Park Molenheide...

Het is tijd om te genieten!