+32(0) 11 52 10 44 Last minutes

Profiteer tijdelijk van Libelle dubbele vroegboekkorting tot -44%

Vroegboekkorting

Veel populaire bungalows zijn ieder jaar weer snel volgeboekt. Wacht daarom niet te lang met boeken van uw vakantie op Park Molenheide. U heeft nu nog de ruime keuze en profiteert maximaal van de vroegboekkorting. De vroegboekkorting is het gehele jaar geldig tot 45 dagen voor aankomst. De korting wordt automatisch door het boekingssysteem toegewezen aan je boeking. De vroegboekkorting kan oplopen tot 12% en is te combineren met andere kortingen, waaronder de familiekorting en weekkorting, waardoor de maximale korting 32% is. 

Libelle dubbele vroegboekkorting

Na het succes van de vorige dubbele vroegboekkorting, verdubbelen wij tot 31 augustus de vroegboekkorting wederom. Boekt u vandaag een vakantie op Park Molenheide met aankomstdatum van 3 tot 12 maanden in de toekomst dan verdubbelen wij de korting. Alleen op Park Moleheide is de vroegboekkorting geldig in alle vakantieperiodes, combineerbaar met andere vaste kortingen en geldig op alle accommodaties.

De dubbele vroegboekkorting is nog geldig tot

motionmailapp.com

De Libelle dubbele vroegboekkorting is enkel geldig op nieuwe boekingen, niet op reeds bestaande boekingen.

Vroegboekkorting is op Park Molenheide het gehele jaar geldig. Boekt u in de zomervakantie voor de kerstvakantie? Dan ontvangt u vroegboekkorting over uw boeking.

Omdat u vroeg boekt bent u altijd zeker van uw favoriete bungalow in deze periode. Het aanbod tijdens de vroegboekkorting is nog ruim, hierdoor heeft u voldoende mogelijkheden een bungalow te boeken met korting.

Het voordeel van vroeg boeken is dat de voorpret van uw vakantie alvast kan beginnen. Ontdek, beleef en geniet alvast van de mogelijkheden op Park Molenheide en de fantastische daguitstapjes in de omgeving. Uw vakantieplanning kan nu echt beginnen..

Zoek en boek je ideale vakantie op Molenheide!