+32(0) 11 52 10 44 Last minutes

Vroegboekkorting

Profiteer van vroegboekkorting op je volgende vakantie

Wacht niet te lang met het boeken van je vakantie op Park Molenheide. Hoe eerder je boekt, des te hoger je vroegboekkorting is. De vroegboekkorting is een combineerbare korting met de week- en familiekorting. Dankzij deze combineerbare korting kan je vroegboekvoordeel oplopen tot 23%. De vroegboekkorting is geldig op alle boekingen tot 45 dagen voor aankomst. De kortingen (inclusief de week- en familiekorting) worden automatisch door het boekingssysteem toegewezen aan de boeking.

 

Dubbele vroegboek-, week- en familiekorting tot 34%

Tot en met 02 februari verdubbelen wij de vroegboek-, week- en familiekorting! Bij het boeken van een zomervakantie van minimaal één week ontvang je sowieso 30% gecombineerde vroegboekkorting. Dit is gegarandeerd de laagste zomerprijs voor 2020! De dubbele gecombineerde korting is natuurlijk ook geldig in de schoolvakanties. Deze actie is enkel geldig voor nieuwe boekingen.

 

Vroege beslississers genieten steeds van een extra korting op Park Molenheide. Kom je in juli of augustus een week dan krijg je zelfs gegarandeerd 30% korting. Nooit zal je korting hoger zijn, zelfs niet in last minute. Met de dubbele vroegboekkorting kan je combineerbare vroegboekkorting oplopen tot 34%. 

Zin in een fantastische vakantie op het kindvriendelijkste bungalowpark? Dan moet je zeker Park Molenheide ontdekken. Afgelopen jaar wonnen wij in Nederland zelfs de felbegeerde prijs van 'Beste vakantiepark van België', waar wij erg fier op zijn. Wij werken dan ook dagelijks erg hard om jullie vakantie zo perfect mogelijk te maken! Families met kinderen van alle leeftijden beleven bij ons een onvergetelijke tijd!

Park Molenheide behoort tot één van de meest complete vakantieparken in de Benelux. Met haar 20.000 m² aan indoorfaciliteiten, ruim aantal speeltuigjes tussen de bungalows én vijfsterrenbungalows mét terras en privéparking. Daarnaast kan je steeds een frisse neus halen in het Wild- en wandelpark dat grenst aan het vijfsterrenbungalowpark.

Zoek en boek je ideale vakantie op Molenheide!