+32(0) 11 52 10 44 Aanbiedingen

Tijdelijk Dubbele Vroegboekkorting tot -24%

Tijdelijke vroegboekactie: Dubbele vroegboekkorting & dubbele familiekorting op de mooiste types

GELDIG T/M 12 03 23

Zijn jullie er nu al bij voor een vakantie in 2023? Super! Wij belonen de vroege boekers met een dubbele vroegboekkorting én dubbele familiekorting die gecombineerd oploopt tot wel -24%! Verblijven jullie een weekend, midweek of week in de zomer van '23 met kinderen jonger dan 12 jaar of volwassenen ouder dan 55 jaar, dan is jullie korting gegarandeerd -20%.

 

Verblijf in één van de mooiste vakantiewoningen en profiteer van dit uniek dubbel vroegboekvoordeel. 

- Vakantiewoningen voor 4 personen: Relaxis, Oasis, Kappa en Zenn

- Vakantiewoningen voor 5 & 6 personen: Verdo+, Agora, Mundo en Omega

- Vakantiewoningen voor 8 & 10 personen: Patio en Patio+

 

Wie vroeg boekt is 100% zeker van een plekje. Niet onbelangrijk aangezien wij iedere zomer voor de volle 100% volzet zijn!  

Het hele gezin heeft steeds onbeperkt gratis inbegrepen toegang tot de binnenspeeltuin & het zwemparadijs. Meer dan 5.500 m² aan overdekt speelplezier en 'n onvergetelijke zwemparadijs mét vier zwembaden, vier glijbanen én een groot speelkussen. Gegarandeerd uren speel- en zwemplezier!

Recent mocht Park Molenheide de fel begeerde prijs van 'Beste vakantiepark van België', in Nederland in ontvangst nemen. Een prijs waar wij uiteraard zeer tevreden over zijn, gezien wij ons dagelijks hard inzetten voor de tevredenheid bij onze gasten!

Overnacht na een dag vol speel- en zwemplezier in één van onze kwalitatieve vakantiewoningen midden in de natuur. Iedere accommodatie heeft minstens één aangrenzende privéparkeerplaats én een (overdekt) privéterras. Ontdek, beleef en geniet van jullie vakantie op Park Molenheide...

Het is tijd om te genieten!