+32(0) 11 52 10 44 Reizen zonder restricties

Boek vroeg op Park Molenheide en geniet van tal van voordelen

Hebben jullie ook zoveel zin om eindelijk nog eens naar Park Molenheide te komen? Na al die maanden wachten kijken ook wij er héél erg naar uit jullie opnieuw te mogen ontvangen op ons vakantiepark! Onbeperkt spelen & zwemmen, samen gezellig in de vrijstaande accommodatie vertoeven na een dag vol wandelplezier in het Wild-en Wandelpark en als afsluiter samen met de familie gaan kijken naar de waanzinnige acts van de Magische Parkshow mét Sara de Sprinkhaan en dat allemaal inbegrepen in jullie vakantie.


 

 Ohja, voordat wij het vergeten... Park Molenheide dat recent de prijs won van 'Beste vakantiepark van België',
draait voor de volle 100% op groene energie.

Boek alvast zorgeloos uw vakantie op Park Molenheide dankzij onze flexibele omboekgarantie & Terugbetalingsgarantie

 

 

 

Bij mooi weer kan je ook genieten van onze buitenspeeltuinen, het buitenbad én het multifunctioneel basketbal- en voetbalveld allen gelegen tussen de bungalows. Kids kunnen waterplezier beleven in het buitenbad mét ligweide voor mama en papa of urenlang spelen op één van de vele speeltoestellen aan je bungalow. Klaar voor een potje voetbal of basketbal? Dat kan op het outdoor veld!

Zin in een fantastische vakantie op het kindvriendelijkste bungalowpark? Dan moet je zeker Park Molenheide ontdekken. Afgelopen jaar wonnen wij in Nederland zelfs de felbegeerde prijs van 'Beste vakantiepark van België', waar wij erg fier op zijn. Wij werken dan ook dagelijks erg hard om jullie vakantie zo perfect mogelijk te maken! Families met kinderen van alle leeftijden beleven bij ons een onvergetelijke tijd!

Park Molenheide behoort tot één van de meest complete vakantieparken in de Benelux. Met haar 20.000 m² aan indoorfaciliteiten, ruim aantal speeltuigjes tussen de bungalows én vijfsterrenbungalows mét terras en privéparking. Daarnaast kan je steeds een frisse neus halen in het Wild- en wandelpark dat grenst aan het vijfsterrenbungalowpark.

Het is tijd om te genieten!