Limburg fietsparadijs: Fietsen door de bomen

Fietsen door de bomen in Limburg

Eén van de drie grote fietstrekpleisters van de provincie Limburg, waar Park Molenheide in gelegen is, is 'Fietsen door de bomen'. Deze cirkelvormige fietsbrug brengt jullie tot op de hoogte van de kruinen van de bomen. Hetgene wat deze daguitstap zo mooi maakt, is dat 'Fietsen door de bomen' gelegen is in het dichte boslandschap van Bosland. Jullie komen er dus niet zomaar vanzelf... Deze unieke fietsbrug is gelegen bij knooppunt 272 en om er te komen, dienen jullie zich doorheen het groene Limburgse landschap met de fiets te begeven.

Vanuit Park Mollenheide dat gelegen is aan fietsknooppunt 273, pal op het fietsroutenetwerk, zijn jullie al op zo'n 45 minuten fietsen bij 'Fietsen door de bomen'. Deze daguitstap raden wij zeker aan met jonge kinderen. Echter stellen wij voor de kinderen voor deze fietstocht in het kinderzitje te plaatsen.

Nieuw sinds maart '23: Veilige fietsbrug van 45m lang en 7m breed over de grote baan, perfect geschikt om vlot vanuit Park Molenheide op het fietsroutenetwerk te geraken.