Een fantastische vakantie midden in Belgisch Limburg

Op Park Molenheide vindt u de perfecte accommodaties, faciliteiten en activiteiten voor een geslaagde (kinder)vakantie. Ideaal als u op zoek bent naar een onbezorgde vakantie met uw kinderen of gewoon wilt genieten van de prachtige Belgische omgeving. Daarnaast ligt Park Molenheide centraal ten opzichte van de pretparken in België en Nederland. Hierdoor is Park Molenheide een geschikte uitvalsbasis voor leuke uitstapjes in de directe omgeving. 

  Volop faciliteiten en activiteiten voor kinderen.
  Saraland is volledig overdekt, geschikt voor elk weertype.
  Dichtbij populaire Belgische attractieparken.

Fantastische daguitstapjes in de omgeving voor kinderen (en ouders)!

1.  Bobbejaanland Lichtaart 

 

Bobbejaanland is een pretpark in Lichtaart gelegen op 35 minuten rijden en heeft een totaal van 50 verschillende attracties waaronder 7 achtbanen!

 
2. Plopsa indoor Hasselt

 


Plopsa indoor Hasselt, gelegen op 10 minuten rijden, is een overdekt themapark gericht op kinderen. Het pretpark is 9.000m2 groot.

 
3. Pakawi Park
 

 

Pakawi Park op zo'n 25 minuten met de wagen, is gespecialiseerd in katachtigen. Je vindt er onder andere Afrikaanse leeuwen, Siberische tijgers en Bengaalse tijgers.

 

4. Walibi Belgium
 

Het pretpark van Belgie op zo'n 55 minuten rijden! Walibi voor de echte pretpark-liefhebber.

Kinderen genieten op een andere manier van de vakantie dan de ouders. Hier heeft Park Molenheide rekening mee gehouden door haar faciliteiten op kinderen af te stemmen. Wat het weer ook mag zijn, op Park Molenheide schijnt altijd de zon. 

Lekker actief op vakantie? Bij bungalowpark Molenheide vind je naast rust & ruimte ook de gelegenheid om actief te sporten of te bewegen. 

Beleef, ontdek en geniet van een fantastische vakantie in Belgie. Waar kinderdromen werkelijkheid worden en kinderen optimaal kunnen genieten van de prachtige overdekte faciliteiten en hoogwaardige bungalows. Daarnaast is er in de directe omgeving van Park Molenheide ontzettend veel te doen.