Uren speelplezier in de grootste binnenspeeltuin van de Benelux

Binnenspeeltuin

Binnenspeeltuin Kids Valley is de grootste binnenspeeltuin van de Benelux. Hier kunnen de kinderen heerlijk klimmen en klauteren, op de meer dan 60 speeltoestellen. Glijden en springen in een wonderlijke droomwereld van kleurrijke klimtorens en glijbanen met nog zoveel meer. Bijvoorbeeld bibberen in het griezelige spookhuis of zandkastelen bouwen in de gigantische zandbak. Geen zin om actief te spelen? Speciaal daarvoor hebben we een kindercinema, een shooting gallery, een go-carpiste en nog veel meer. Kinderen tot 14 jaar beleven eindeloos veel speelplezier in de mega in- en outdoor kinderwereld. Wisten jullie trouwens dat de totale oppervlakte meer dan 7.500m² betreft en dat we ook een heel gezellig buitengedeelte hebben? Kids zullen zich de hele vakantie onbezorgd vermaken! Papa en mama kunnen gezellig plaatsnemen in het afgesloten zitgedeelte waar ze vanop afstand uitzicht hebben op de spelende kinderen. Ideaal voor die heerlijke kop koffie te drinken en gebruik te maken van het gratis Wi-Fi netwerk.

Onbeperkt gratis toegang tot de binnenspeeltuin is tijdens jullie vakantie inbegrepen.

  Zowel mama, papa, oma, opa als de kinderen krijgen dagelijks onbeperkt toegang tot de binnenspeeltuin tijdens het verblijf.
  Helemaal overdekt, dus 'all weather'.
  7.500m2 speelplezier en de grootste indoorspeeltuin van Belgisch Limburg

Sara de Sprinkhaan, wie kent haar niet? De mascotte van Park Molenheide is vaak te vinden in de binnenspeeltuin. Tijdens de Meet and Greet krijg je misschien wel een knuffel van haar! Breng ook zeker de camera mee want Sara gaat na een dansje in de kinderdisco ook nog met je op de foto! 

Dankzij de diversiteit aan speelmogelijkheden is de binnenspeeltuin gericht op zowel jongens als meisjes van alle leeftijden! Zo valt de go-carpiste met o.a. roze go-carts ook in de smaak bij meisjes! Jongens willen dan weer hun stoere kant tonen door helemaal tot boven in de toren te klimmen tot wel 8m hoog!

Ook ouders zijn fan gezien zij in het afgelegen gedeelte Tom's Herberg, een ruim overzicht van de speeltuin hebben. Daarnaast is de binnenspeeltuin volledig afgesloten en hebben zij de zekerheid dat er geen kids weglopen. Gebruikmaken van de Free Wi-Fi tijdens de maaltijd is een leuke extra!