Aankomst en vertrek op Park Molenheide

Aankomst op Park Molenheide

Op de dag van aankomst mag je vanaf 15:00 uur in de accommodatie. In Belgische & Nederlandse vakanties kunnen de sleutels afgehaald worden vanaf 16:00 uur. Inchecken kan steeds vanaf 11:00 uur binnen schoolvakanties en buiten vakanties om 12:00 uur.

Tijdens het inchecken ontvangen jullie al de tickets voor de binnenspeeltuin en het overdekte zwemparadijs. Kom je na 21:00 uur aan op Park Molenheide? Dan kun je terecht bij de nachtconciërge. Die bevindt zich bij de slagboom, bij de ingang van het vakantiepark. Arriveren jullie na 21:00 uur, dan vragen wij dit vriendelijk aan ons te laten weten, zodat wij jullie aankomst zo goed mogelijk kunnen voorzien.

Vertrek van Park Molenheide

Op de dag van vertrek moet de vakantiewoning verlaten zijn voor 10:00 uur. Hierna wordt de accommodatie gecontroleerd door de huishoudelijke dienst. Dit is een standaard procedure. De eindschoonmaak is bij de prijs inbegrepen. Uitchecken kan bij de receptie. De toegangskaartjes van het overdekte zwemparadijs en de binnenspeeltuin zijn op de dag van vertrek nog geldig. Ook als je buiten openingstijden wilt vertrekken kan dat.