Een betoverende wereld met jullie favoriete helden!

Plopsaland Indoor

Willen jullie tijdens jullie vakantie de wondere wereld van Studio 100 ontdekken? 'n Ideale combinatie met Park Molenheide is Plopsa Hasselt Indoor. Een wondere wereld met jullie favoriete helden van TV! De allerkleinsten beleven hier hun eerste grote avontuur op de 25 magische attracties. Plopsa Indoor Hasselt laat weten dat de ideale leeftijd 3 t.e.m. 8 jaar is voor een dag vol speelplezier. Kenners van de vele Plopsaparken beoordelen Plopsa Indoor Hasselt als dé leukste voor kleine kinderen. Wij raden deze daguitstap dus zeker en vast aan!

Jullie zijn er al op 20 minuten met de wagen. Aangezien jullie de wagen vlak aan de accommodatie kunnen plaatsen, zijn jullie er dus zo!

 

  Meer dan 9.000 m2 overdekte faciliteiten voor kinderen.
  Helemaal overdekt, dus ook bij regen volop speelplezier.
  Maar 20 minuten rijden vanaf Park Molenheide.

Genieten van een dagje uit naar Plopsaland? Op rij-afstand van Park Molenheide ligt Plopsaland indoor in Hasselt. Met 9.000 m2 aan speelplezier het dagje uit in Belgie.

Plopsa indoor heeft fantastische attracties voor alle leeftijden, hierdoor is het speelplezier optimaal en vermaakt iedereen zich in Plopsaland indoor. 

Plopsaland Indoor

Gouverneur Verwilghensingel 70
3500 Hasselt