+32(0) 11 52 10 44 Aanbiedingen

Outdoor sporten

Outdoor sporten 

In de openlucht is er, naast wandelen, fietsen, en mountainbiken, ook de mogelijkheid om te voetballen, handboogschieten of beachvolleyballen. Wil je even tot rust komen, dan hebben wij ook een visvijver. 

Voetballen en basketballen
Molenheide heeft een groot kunstgrasvoetbalveld welke ook gebruikt kan worden als basketbalveld. Daarnaast is er aan de voorzijde van het park een grasveld met 2 goals. Dit is naast het volleybalveld. 

Handboogschieten
Altijd al eens met pijl en boog willen schieten? Op Park Molenheide kan je terecht voor een initiatie handboogschieten van 1 uur. We beschikken over twee blazoenen (schietschijven), waar er maximum 10 personen per blazoen kunnen schieten. Enkel op reservatie. 

Beachvolley
Beachvolleybal, ook wel strandvolleybal genoemd, is een leuke zomerse sport die je ook recreatief op Molenheide kan uitoefenen. De beachvolleybalvelden zijn vrij toegankelijk en aan de voorzijde bij de receptie.

Vissen
Wil je even tot rust komen, dan hebben wij een visvijver, waar je naar hartenlust kan vissen. Deze soorten vis zou je wel eens kunnen vangen: zeelt, karper, steur,... Vissen moeten steeds teruggezet worden.

Het is tijd om te genieten!