Faciliteiten op Park Molenheide

Faciliteiten voor de hele familie..

Een vakantie op Park Molenheide, die vliegt altijd te snel voorbij. Dankzij de 20.000m² aan overdekte faciliteiten kunnen de kinderen zich uren amuseren. Scheuren van de glijbanen in het overdekte zwemparadijs of ravotten in de grootste binnenspeeltuin van de Benelux. Daarnaast kunnen jullie een potje minigolfen in de grootste indoor minigolf van Europa, gratis gaan kijken naar de Magische Parkshow met acts van wereldniveau, bowlen op een heus piratenschip, biljarten, kickeren op de tafelvoetbal, samen met de familie spelen op de familievriendelijke Virtual Reality, ... of een frisse neus gaan halen tijdens een wandeling doorheen het aangrenzende Wild- en Wandelpark.

Kortom, vervelen is een woord dat wij niet kennen op Park Molenheide. Wij garanderen voor de volle 100% dat kinderen zich bij ons nooit vervelen!

Brochure ontvangen?

Wilt u de nieuwe brochure ontvangen van Park Molenheide? U kunt hier uw nieuwe brochure aanvragen.

Molenheide is een 'all weather' vakantiepark. Zowel indoor als outdoor

En er is nog zoveel meer...

Koken op vakantie? Dat is helemaal niet nodig! Wij beschikken over verschillende eet- en drankgelegenheden waar jullie gezellig kunnen dineren of kunnen genieten van een kleine snack bij een drankje.

Park Molenheide wordt gemiddeld beoordeeld met 9,1 op 10 voor kindvriendelijkheid! Dat komt ongetwijfeld door onze 20.000 m² aan overdekte faciliteiten. Wij garanderen voor de volle 100% dat kinderen zich bij ons nooit zullen vervelen! 

Rondom Park Molenheide zijn fantastische activiteiten te ondernemen voor jong en oud. Bekijk hieronder een kleine greep uit de activiteiten die we u zeker aanraden te bezoeken.