+32(0) 11 52 10 44 Reizen zonder restricties

Unieke korting: tot 30% voor Boslandtrail 2021

Boslandtrail 2021

Boslandtrail 2021

Neem je deel of ga je supporteren voor iemand, combineer dan Boslandtrail 2021 met een vakantie op Park Molenheide, recent uitgeroepen tot 'Beste vakantiepark van België'. Inchecken kan vanaf vrijdag 24 september om 12 uur en je kan verblijven tot zondag of maandag.

Park Molenheide is perfect te combineren met een deelname aan Boslandtrail aangezien het parcours zich op zo'n 5 minuten rijden bevindt. Naast een korting van maar liefst 30%  kan je genieten in een vijfsterren vakantiewoning die recent vernieuwd is, onbeperkte toegang tot de grootste binnenspeeltuin van de Benelux en onbeperkt toegang tot het overdekte zwemparadijs met vier zwembaden, vier glijbanen en groot speelkussen op het water. Daarnaast zitten de schoonmaakkosten, energiekosten en onbeperkt Wi-Fi standaard in de prijs inbegrepen. Supplementen als bed- en badlinnen zijn perfect bij te boeken.

Kortom, deelnemers kunnen voor en na de tocht genieten in één van onze comfortabele bungalows van o.a. een heerlijk bad of deugddoende douche. Supporters kunnen daarnaast gebruikmaken van onze 20.000 m² aan indoor faciliteiten. Een ideale familie-uitstap en/of rustpunt na een zwaar wandelweekend.

LET OP: Deze aanbieding is slechts geldig tot en met 31 augustus 2021. Na deze datum zullen de kortingen afnemen.

Inbegrepen in je vakantie

  • 'n comfortabel verblijf in 'het beste vakantiepark van België'
  • Onbeperkt toegang tot binnenspeeltuin & zwemparadijs
  • Free Wi-Fi
  • Privé parkeerplaats(en) aan de accommodatie
  • Eindschoonmaak accommodatie
  • Energiekosten

Prijzen en beschikbaarheid

De prijs is afhankelijk van de verblijfsduur en aankomstdatum.

Het is tijd om te genieten!