+32(0) 11 52 10 44 Omboekgaranties

Unieke korting: tot 40% voor Boslandtrail 2020

Boslandtrail 2020

Boslandtrail 2020

This page in English

Neem je deel of ga je supporteren voor iemand, combineer dan Boslandtrail 2020 met een verblijf op Park Molenheide, recent uitgeroepen tot 'Beste vakantiepark van België'. Inchecken kan vanaf vrijdag 25 september om 12 uur en je kan verblijven tot zondag of maandag.

Park Molenheide is perfect te combineren met een deelname aan Boslandtrail aangezien het parcours zich op zo'n 5 minuten rijden bevindt. Naast een korting van maar liefst 30% tot 40%  kan je genieten in een vijfsterren comfortbungalow die recent vernieuwd is, onbeperkte toegang tot de grootste indoor speeltuin van de Benelux en onbeperkt toegang tot het Aquapark met vier zwembaden, vier glijbanen en bubbelbaden. Daarnaast zitten de schoonmaakkosten, energiekosten en onbeperkt Wi-Fi in de prijs inbegrepen. Supplementen als bed- en badlinnen zijn perfect bij te boeken.

Kortom, deelnemers kunnen voor en na de tocht genieten in één van onze comfortabele bungalows van o.a. een heerlijk bad of deugddoende douche. Supporters kunnen daarnaast gebruikmaken van onze 20.000 m² aan indoor faciliteiten. Een ideale familieuitstap en/of rustpunt na een zwaar wandelweekend.

LET OP: Deze aanbieding is slechts geldig tot en met 31 mei 2020. Na deze datum zullen de kortingen afnemen.

Inbegrepen in je verblijf

  • 'n comfortabel verblijf in 'het beste vakantiepark van België'
  • Onbeperkt toegang tot speeltuin & zwembad
  • Free Wi-Fi
  • Privé parkeerplaats(en) aan de bungalow
  • Eindschoonmaak bungalow
  • Energiekosten bungalow

Prijzen en beschikbaarheid

De prijs is afhankelijk van de verblijfsduur en aankomstdatum.

Zoek en boek je ideale vakantie op Molenheide!