Het meest milieubewuste én kindvriendelijkste vakantiepark van België


Een fantastische vakantie voor iedereen van jong tot oud. Midden in Belgisch Limburg staat Park Molenheide, recent uitgeroepen in Nederland tot 'Het beste vakantiepark van Belgie', met een groot overdekt zwemparadijs (inclusief 4 baden en 4 spetterende  glijbanen), een overdekte binnenspeeltuin (grootste van de Benelux en maar liefst 7.500m2) en een waanzinnige mini-golfbaan (thea-award winner & grootste van Europa). Ook kan je gratis gaan kijken naar de Magische Parkshow mét Sara de Sprinkhaan. Het unieke aan Park Molenheide is dat elke bungalow vrijstaand is, midden in de natuur ligt en grenst aan een wild- en wandelpark. Oja, voordat we het vergeten, wist je dat Molenheide 100% draait op groene energie? Kom het snel ontdekken samen met papa en mama of de hele familie.

Ontdek Molenheide

De kinderen staan met Pasen in de hoofdrol! Paaseitjes rapen op Paaszondag, een educatieve Paashaashapjestocht voor de hele familie en een boordevol animatieprogramma gebracht door professionele animatoren. Wij hebben er nu al zin in!

Paasvakantie

Soms doen wij een beetje gek! Op deze momenten genieten jullie van ongeziene kortingen tot wel -40%. Mis deze kans niet om aan een voordelig tarief te kiezen voor een vakantie op Park Molenheide! Altijd incl. spelen & zwemmen! 

Meer info

Joepie! Tijd voor de Meivakantie op jullie favoriete vakantieadres in België. Eindeloos spelen en zwemmen in de overdekte faciliteiten maar ook genieten van het eerste lentezonnetje. Gelegen op slechts 15 min van de grens met NL. 

Meer info
Fietsen in Limburg Meer info
Buiten pret Meer info
Cultuur & historie Meer info
Dier & plezier Meer info