+32(0) 11 52 10 44 Last minutes

Beleef...

Het hele jaar door vakantieplezier

Een fantastische vakantie midden in Belgisch Limburg

Op Park Molenheide vindt u de perfecte accommodaties, faciliteiten en activiteiten voor een geslaagde (kinder)vakantie. Ideaal als u op zoek bent naar een onbezorgde vakantie met uw kinderen of gewoon wilt genieten van de prachtige Belgische omgeving. Daarnaast ligt Park Molenheide centraal ten opzichte van de pretparken in België en Nederland. Hierdoor is Park Molenheide een geschikte uitvalsbasis voor leuke uitstapjes in de directe omgeving. 

  Volop faciliteiten en activiteiten voor kinderen.
  Saraland is volledig overdekt, geschikt voor elk weertype.
  Dichtbij populaire Belgische attractieparken.

Fantastische daguitstapjes in de omgeving voor kinderen (en ouders)!

1.
Plopsa indoor Hasselt
op ongeveer 20 minuten rijden..

Plopsa indoor Hasselt is een overdekt themapark gericht op kinderen. Het pretpark is 9.000m2 groot.

2.
Bobbejaanland Lichtaart
op ongeveer 40 minuten rijden..

Bobbejaanland is een pretpark in Lichtaart, het heeft een totaal van 50 verschillende attracties waaronder 7 achtbanen!

3.
Olmense Zoo
op ongeveer 45 minuten rijden..

De Olmense Zoo is gespecialiseerd in katachtigen. Je vindt er onder andere Afrikaanse leeuwen, Siberische tijgers en Bengaalse tijgers.

4.
Walibi Belgium
op ongeveer 60 minuten rijden..

Het pretpark van Belgie! Walibi voor de echte pretpark-liefhebber.

Zwemparadijs Aquapolis

Een wereld vol verrassingen en plezier, dat is het Aquapolis van Park Molenheide. Een prachtig zwem- en speelparadijs voor alle leeftijden met 4 ruime zwembaden. Voor de allerkleinste gasten is er het kabouterbad met speeltoestellen en blussende kabouters. Samen met de 32 graden zorgt dit voor een groot waterplezier.

Ontdek

Het indoorspeelparadijs van België

Klimmen en klauteren op enorme speeltoestellen, 'racen' met de minicars en voetballen in de voetbalkooi. Kids Valley is een groot speelparadijs in het hoofdgebouw van Park Molenheide. Veilig spelen voor de kinderen en lekker relaxen voor de ouders bij Tom's Herberg.

Ontdek

Grootste indoor mini-golf van Europa

Onze nieuwste attractie en winnaar van THEA-Award for outstanding achievement worldwide, is een werkelijk unieke, tot ieders verbeelding sprekende indoor minigolf. Ben je dapper en heb je niet snel schrik? Bezoek dan zeker eens de grootste indoor mini-golf van Europa op Park Molenheide.

Ontdek

Wild- en Wandelpark

Kom tot rust in het schilderachtige groen, geniet van de geur van hars en dennennaalden, bespied een eekhoorntje dat knabbelt aan een dennenappel, heb terug oog voor de kleine dingen van het leven. In het aangrenzende Wild- en Wandelpark dartelen herten en reeën vrij rond en stappen spontaan op het door kinderen aangereikte brood toe.

Ontdek

Kinderen genieten op een andere manier van de vakantie dan de ouders. Hier heeft Park Molenheide rekening mee gehouden door haar faciliteiten op kinderen af te stemmen. Wat het weer ook mag zijn, op Park Molenheide schijnt altijd de zon. 

Lekker actief op vakantie? Bij bungalowpark Molenheide vindt je naast rust & ruimte ook de gelegenheid om actief te sporten of te bewegen. 

Beleef, ontdek en geniet van een fantastische vakantie in Belgie. Waar kinderdromen werkelijkheid worden en kinderen optimaal kunnen genieten van de prachtige overdekte faciliteiten en hoogwaardige bungalows. Daarnaast is er in de directe omgeving van Park Molenheide ontzettend veel te doen.

Zoek en boek je ideale vakantie op Molenheide!