+32(0) 11 52 10 44 Last minutes

Het fietsparadijs van Belgisch Limburg

Fietsen in Limburg

Limburg is het fietsparadijs en biedt je 2.000KM hoofdzakelijk autovrije fietspaden. Genoeg voor dagenlang fietsplezier door afwisselende landschappen. Limburg houdt van fietsers en fietsers houden van Limburg. Het Limburgse fietsroutenetwerk voert je door de meest sfeervolle landschappen van knooppunt tot knooppunt. Om de fietsroutes te volgen houden de blauwe fietsbordjes je op het rechte pad. Meer dan 200 overzichtsborden aan knooppunten en vertrekplaatsen geven een helder overzicht. Handig om bijvoorbeeld ter plaatse je route uit te stippelen. 

Liever je route van te voren plannen? Daarvoor heeft Toerisme Limburg thematische fietsroutes. Laat je inspireren en fiets door het prachtige landschap van Limburg.

  • Meer dan 2.000KM fietsroute netwerk
  • Thematische routes met bijzonder bezienswaardigheden

In Belgisch Limburg is het allemaal begonnen: een nieuwe manier van het bewegwijzeren van de fietsroutes. Inmiddels is het uitgerold over de belangrijkste provincies van Belgie en over Nederland. Diverse fietsknooppunten lopen via Molenheide. Een ideaal vertrekpunt voor uw fietsvakantie.

Meer dan 50 uitgestippelde fietsroutes gebundeld per thema. Maak je eigen fietsroute via de online routeplanner van Toerisme Limburg. Ondersteunend aan de online routeplanner is de applicatie voor op de telefoon. Zo kun je onderweg ook op de hoogte gehouden worden.

Genieten van de prachtige fietsroutes rondom Park Molenheide? Genieten van de prachtige omgeving in Belgisch Limburg? Park Molenheide biedt de mogelijkheid om een fiets te huren bij onze fietsverhuur. De fietsen zijn te huur van april t/m september. Het is ook mogelijk een fiets te huren voor een langere periode.

Zoek en boek je ideale vakantie op Molenheide!