+32(0) 11 52 10 44 COVID-19 richtlijnen

Een nieuwbouwbungalow kopen op Park Molenheide, hoe werkt dat?

Met onze meer dan 47 jaren ervaring in de verkoop van tweede verblijven op vakantieparken bent u bij ons aan het juiste adres. Onze aangebode accommodaties zijn steeds gelegen in het groen en worden op professionele wijze uitgebaat. Er is steeds 24 uur per dag, 7 dagen per week toezicht. Daarnaast is het domein volledig omheind zodat de kans op vandalisme erg klein wordt tijdens uw afwezigheid. Daarnaast zorgen wij voor huurders én controleren wij de nieuwbouwbungalow na vertrek, alvorens wij hem schoonmaken.

Welke opties zijn er mogelijk?

1. 46w verhuren & 6w eigen gebruik

Uw nieuwbouwbungalow wordt met het oog op aardige verhuuropbrengsten 46 weken per jaar verhuurd. Tijdens deze 46 weken zorgt de uitbater van het park voor huurders, de eindschoonmaak van uw bungalow en toezicht. Zoals u ziet neemt de parkuitbater al de vervelende taken voor zijn rekening.

Daarnaast is park Molenheide de ideale plek om het verhuren van een tweede huis te combineren met enkele weken 'eigen gebruik'.
Met onze meest gekozen formule genaamd: 'de formule 46+6', kan u in de 6 weken dat uzelf komt, gratis onbeperkt gebruik maken van de faciliteiten, indien gewenst. Naast onbeperkt gratis toegang tot de grootste binnenspeeltuin van de Benelux, kan u ook onbeperkt gratis gebruik maken van het zwemparadijs met haar vier glijbanen en vier zwembaden.

Kortom, een formule waarbij u meerdere keren per jaar 100% kan genieten van uw tweede huis terwijl in de overige weken uw nieuwbouwbungalow gewoon verhuurd wordt aan derden.

2. 52w verhuren en dus geen eigen gebruik

Voor personen die op zoek zijn naar een aankoop met meerjarige huuropbrengsten met maximale korting op de parkkosten, hebben wij een zeer interessant tweede scenario uitgewerkt dat wij u graag tijdens een persoonlijk onderhoud toelichten. Concreet zal de nieuwbouwbungalow voor 52 weken per jaar verhuurd worden en u als eigenaar hoeft zich geen zorgen te maken. De parkuitbater neemt al de "vervelende" taken voor zijn rekening. Als een leuke extra, kan u ook minstens één week gratis verblijven in uw nieuwbouwbungalow.

De keuze is aan u! Wij ontvangen u graag tijdens een rondleiding en een bezichtiging doorheen het vakantiepark. U kan vrijblijvend contact met ons opnemen via deze weg.

Extra kosten naast de aankoop?

Naast de aankoop van uw vakantiewoning op Park Molenheide, betaalt u jaarlijks een bijdrage voor het gebruik en het onderhoud van de infrastructuur van het perceel en de diensten. Dit aan de parkuitbater. Zo kan u echt genieten van uw tweede huis.

Drie formules

  • Formule 1: Deels eigen gebruik en deels verhuren
  • Formule 2: 100% verhuren

Het is tijd om te genieten!