+32(0) 11 52 10 44 Last minutes

Zomervakantie 2020

Wij zijn gelukkig jou te mogen informeren dat iedereen welkom is dit met respect voor de veiligheidsmaatregelen in België.

Veiligheidsmaatregelen algemeen

Om een vakantie op Park Molenheide voor zowel de gasten als ons personeel veilig te houden hebben wij enkele voorschriften en veiligheidsmaatregelen getroffen.

Wij trainen ons personeel uitgebreid. Daarbij vragen wij gasten veiligheidsmaatregelen te volgen, 1.5 meter afstand te hanteren, zoals getoond op de afbeelding.

Update 29/07/20!

Naar aanleiding van de veiligheidsraad van 24/07/20, kreeg Park Molenheide onderstaande richtlijnen mee van de bevoegde instanties.

Deze zijn vanaf 25/07/20 voor iedere verblijfsgast van toepassing ongeacht nationaliteit:

- Iedereen ouder dan 12 jaar dient verplicht, permanent een mondmasker te dragen op het grondgebied van Houthalen-Helchteren. Dit wilt dus zeggen, ook op de parking van Park Molenheide en dus wanneer je je naar je accommodatie begeeft of van en naar het hoofdgebouw begeeft.

Uitzondering hierop is wanneer je aan het sporten, joggen of fietsen bent. Ook wanneer je in de natuur of het bos wandelt dien je geen mondmasker te dragen. In je accommodatie dien je geen mondmasker te dragen.

- Deze mondmaskerplicht geldt dus ook voor al onze faciliteiten zoals de Speeltuin, Minigolf, Magische Parkshow, Bowling, ... Kortom overal in het hoofdgebouw van Park Molenheide. Enkel in het zwembad is het dragen van een mondmasker niet verplicht.

- Wanneer je aan tafel zit in één van onze uitbatingen en je consumeert een drankje of een hapje is het toegestaan je mondmasker af te zetten. Wanneer je je naar je tafel begeeft bij aankomst of vertrek, alsook van en naar het toiletbezoek is het dragen van een mondmasker wél verplicht.

- Ook wordt er per gezelschap gevraagd dat één persoon zijn/haar contactgegevens achterlaat tijdens het nuttigen van een drankje of een hapje. Deze gegevens worden enkel gebruikt voor mogelijke contacttracing en 2 weken na datum vernietigd.

Bij voorbaat danken wij al onze verblijfsgasten om deze nieuwe maatregelen op te volgen en rekenen wij op ieders gezond verstand.

Faciliteiten / animatieteam / horeca-uitbatingen

  • Met beperkte openingsuren zijn de horeca, indoor minigolf, de buitenspeeltuigen, alsook de bowling en de fietsenverhuur geopend. 
  • Vanaf 01 juli zijn al onze faciliteiten terug onbeperkt geopend (inclusief binnenspeeltuin, zwembad en ploeterbad buiten)
  • Een extra afhaalmenu is voorzien zodat je deze gerechten kunt afhalen en nuttigen in je accommodatie.
  • Wij monitoren het exacte aantal gasten / bezoekers in de binnenspeeltuin en het zwembad. We werken met een norm per locatie, hierdoor is het aantal mensen altijd passend voor uw veiligheid.
  • We desinfecteren belangrijke contactpunten op vaste tijdstippen en dit iedere dag.
  • De animatie op Park Molenheide is sinds 01 juli hervat, dit zoals gepland. Wij gaan zoveel mogelijk gebruikmaken van onze openluchtfaciliteiten hiervoor.

Accommodaties

Verblijven kan in één van onze vrijstaande accommodaties. Al onze accommodaties beschikken over een privéterras én privéparking vlak aan de accommodatie.

  • Al onze accommodaties zijn vrijstaand én liggen op ruime afstand van elkaar. U heeft dus geen rechtstreeks contact met andere gasten.
  • Het verblijven met meerdere gezinnen in 1 accommodatie op Park Molenheide is mogelijk en dit tot 10 personen.
  • Bij de schoonmaak van al onze accommodaties, desinfecteren onze medewerkers alle contactpunten en reinigen we de accommodatie nog grondiger dan voorheen. Dit om uw veiligheid te kunnen garanderen.

Zoek en boek je ideale vakantie op Molenheide!