+32(0) 11 52 10 44 Omboekgaranties

Wat als?... Hier zijn de zekerheden van een vakantie op Park Molenheide

Iedereen is welkom om vakantie te vieren op Park Molenheide. Verblijven doe je in één van onze vrijstaande accommodaties. Iedere accommodatie beschikt steeds over een privéterras én privéparkeerplaats. Zo kan je met je gezelschap in alle rust toch verblijven in een groene omgeving op Park Molenheide.

Wat als?... Hier zijn de zekerheden van een vakantie op Park Molenheide

Om alvast zorgeloos uw volgende vakantie op Park Molenheide vast te leggen, biedt Park Molenheide onderstaande omboekgarantie aan, ongeacht uw nationaliteit of woonplaats:

Zo kan u met een gerust hart toch vakantie vieren op Park Molenheide

 • Indien de zone waarin Park Molenheide gelegen is, oranje of rood kleurt tussen het moment van uw boeking en het moment van aankomst, biedt Park Molenheide u een omboekgarantie aan. Dit wilt zeggen, u kan ten alle tijden uw vakantie omboeken zonder wijzigings- of administratiekosten.
 • Deze omboekgarantie is zelfs geldig tot één dag voor aankomst.

Om een vakantie op Park Molenheide voor zowel de gasten als ons personeel veilig te houden hebben wij enkele voorschriften en veiligheidsmaatregelen getroffen. Wij trainen ons personeel uitgebreid. Daarbij vragen wij onze gasten de veiligheidsmaatregelen te volgen en 1,5 m afstand te bewaren. Lukt het afstandbewaren niet, dan vragen wij een mondmasker te dragen.

Er wordt per gezelschap gevraagd dat één persoon zijn/haar contactgegevens achterlaat tijdens het nuttigen van een drankje of een hapje. Deze gegevens worden enkel gebruikt voor mogelijke contacttracing en 2 weken na datum vernietigd. Bij voorbaat danken wij al onze verblijfsgasten om deze nieuwe maatregelen op te volgen en rekenen wij op ieders gezond verstand.

Faciliteiten / animatieteam / horeca-uitbatingen

 • Vanaf heden zijn onze faciliteiten terug onbeperkt geopend (inclusief binnenspeeltuin, zwembad en ploeterbad buiten)
 • Een extra afhaalmenu is voorzien zodat je deze gerechten kunt afhalen en nuttigen in je accommodatie.
 • Wij monitoren het exacte aantal gasten / bezoekers in de binnenspeeltuin het zwemparadijs en de andere faciliteitenen. We werken met een norm per locatie, hierdoor is het aantal mensen altijd passend voor uw veiligheid.
 • We desinfecteren belangrijke contactpunten op vaste tijdstippen en dit iedere dag.
 • De animatie op Park Molenheide is heden hervat, dit zoals gepland. Wij gaan zoveel mogelijk gebruikmaken van onze openluchtfaciliteiten hiervoor.

Accommodaties

 • Bij de schoonmaak van al onze accommodaties, desinfecteren onze medewerkers alle contactpunten en reinigen we de accommodatie nog grondiger dan voorheen. Dit om uw veiligheid te kunnen garanderen.

 

 

 

Op vakantie naar Park Molenheide?

 • Geniet van onze omboekgarantie
 • Gelegen in gele zone en dus veilig gebied
 • Verblijf in één van de vrijstaande accommodaties

Zoek en boek je ideale vakantie op Molenheide!