+32(0) 11 52 10 44 Omboekgaranties

Wat als?... Hier zijn de zekerheden van een vakantie op Park Molenheide

Eindelijk: Park Molenheide mag jullie opnieuw verwelkomen!

UPDATE 11 05 21

YES YES YES, eindelijk weer tijd om vakantie te vieren op jullie favoriete vakantieadres! Verblijven kan weer sinds maandag 08 februari in één van onze vrijstaande vakantiewoningen gelegen in 160 ha groene omgeving. Iedere accommodatie beschikt over een (overdekt) privéterras & privéparking. Zo is het na al die maanden thuiszitten & thuiswerken weer eindelijk hoogtijd om gezellig met je bubbel er even tussenuit te gaan, dichtbij huis.

Het 25 meterbad, dat al geopend mocht zijn, blijft geopend en ook het instructiebad en het kabouterbad is gratis te gebruiken door verblijfsgasten. De glijbanen blijven officieel verplicht gesloten.

Bovenstaande informatie is gebaseerd op de laatste communicatie vanuit de overheid.

Als verblijfsgast hebben jullie onbeperkt toegang tot deze faciliteit

Wat als?... Hier zijn de zekerheden van een vakantie op Park Molenheide

Naast onze flexibele omboekgarantie, kan u ook vanaf heden gebruikmaken van de terugbetalingsgarantie.

Om alvast zorgeloos uw volgende vakantie op Park Molenheide vast te leggen, biedt Park Molenheide onderstaande omboekgarantie of terugbetalingsgarantie aan, ongeacht uw nationaliteit of woonplaats.

1) Omboekgarantie

Voor nieuwe boekingen sinds 01 07 '20 uit België: U kan steeds gebruikmaken van onze flexibele omboekgarantie. Hierbij kan u zonder wijzigingskosten uw vakantie naar een andere periode verplaatsen indien het vanwege de opgelegde maatregelen vanuit de Belgische overheid, niet toegestaan is om te verblijven in vakantieparken.

Voor nieuwe boekingen sinds 01 07 '20 voor niet-Belgen: Er wordt gekeken naar de reisadviesen in binnen- en buitenland. Wanneer de zone waarin Park Molenheide gelegen is oranje of rood kleurt tussen het moment van uw boeking en tijdens het moment van aankomst, dan heeft u ook recht op de gratis omboekgarantie, zonder extra wijzigingskosten.

 

Om een vakantie op Park Molenheide voor zowel de gasten als ons personeel veilig te houden hebben wij enkele voorschriften en veiligheidsmaatregelen getroffen. Wij trainen ons personeel uitgebreid. Daarbij vragen wij onze gasten de veiligheidsmaatregelen te volgen en 1,5 m afstand te bewaren. Lukt het afstandbewaren niet, dan vragen wij een mondmasker te dragen.

Faciliteiten / animatieteam / horeca-uitbatingen

 • Het zwemparadijs is reeds sinds woensdag 10 februari geopend, met uitzondering van de glijbanen.
 • De afhaalservice is reeds mogelijk sinds vrijdag 12 februari.
 • Het terras is sinds zaterdag 08 mei geopend
 • Onze overige indoorfaciliteiten zijn heden verplicht gesloten (inclusief binnenspeeltuin, minigolf, VR, bowling)
 • Wij monitoren het exacte aantal gasten / bezoekers in de binnenspeeltuin het zwemparadijs en de andere faciliteiten. We werken met een norm per locatie, hierdoor is het aantal mensen altijd passend voor uw veiligheid.
 • We desinfecteren belangrijke contactpunten op vaste tijdstippen en dit iedere dag.
 • De animatie op Park Molenheide vindt plaats zoals gepland vanaf het weer wordt toegelaten.

Accommodaties

 • Bij de schoonmaak van al onze accommodaties, desinfecteren onze medewerkers alle contactpunten en reinigen we de accommodatie nog grondiger dan voorheen. Dit om uw veiligheid te kunnen garanderen.

 

Op vakantie naar Park Molenheide

 • Maak gebruik van onze omboekgarantie
 • Gelegen in een groene omgeving in de natuur
 • Verblijf in één van de vrijstaande accommodaties

Zoek en boek je ideale vakantie op Molenheide!