+32(0) 11 52 10 44 Omboekgaranties

Wat als?... Hier zijn de zekerheden van een vakantie op Park Molenheide

Iedereen is welkom om vakantie te vieren op Park Molenheide. Verblijven kan in één van onze vrijstaande accommodaties. Iedere accommodatie beschikt steeds over een privéterras én privéparkeerplaats. Zo kan u met het hele gezelschap in alle rust toch verblijven in een groene omgeving op Park Molenheide.

Update 31 10 20

- Park Molenheide dient verplicht de deuren te sluiten vanaf dinsdag 03 november 20 tot en met 13 december 20, dit met inbegrip van al haar faciliteiten zoals de binnenspeeltuin, het zwemparadijs, de minigolf, haar restaurants, kortom alle zaken die worden aangeboden aan de verblijfsgasten. Dit naar aanleiding van de persconferentie van 30 10 2020.

- Heeft u tussen bovenstaande data een vakantie op Park Molenheide geboekt, dan word je telefonisch gecontacteerd door onze medewerkers.

- Verdere vragen kan u steeds via info@molenheide.be stellen. Vanwege de drukte kan het zijn dat een antwoord even op zich laat wachten. Desondanks trachten wij alle mails eerstdaags te beantwoorden.

Wat als?... Hier zijn de zekerheden van een vakantie op Park Molenheide

Om alvast zorgeloos uw volgende vakantie op Park Molenheide vast te leggen, biedt Park Molenheide onderstaande omboekgarantie aan, ongeacht uw nationaliteit of woonplaats:

Zo kan u met een gerust hart toch vakantie vieren op Park Molenheide

 • Indien de zone waarin Park Molenheide gelegen is, oranje of rood kleurt tussen het moment van uw boeking en het moment van aankomst, biedt Park Molenheide u een omboekgarantie aan. Dit wilt zeggen, u kan op ieder moment uw vakantie omboeken zonder wijzigings- of administratiekosten.
 • Deze omboekgarantie is zelfs geldig tot één dag voor aankomst.

Om een vakantie op Park Molenheide voor zowel de gasten als ons personeel veilig te houden hebben wij enkele voorschriften en veiligheidsmaatregelen getroffen. Wij trainen ons personeel uitgebreid. Daarbij vragen wij onze gasten de veiligheidsmaatregelen te volgen en 1,5 m afstand te bewaren. Lukt het afstandbewaren niet, dan vragen wij een mondmasker te dragen.

Faciliteiten / animatieteam / horeca-uitbatingen vanaf 13 12 20

 • Onze faciliteiten zijn onbeperkt geopend (inclusief binnenspeeltuin, zwembad en ploeterbad buiten)
 • Maaltijden kan u nuttigen in uw accommodatie dankzij onze afhaalservice.
 • Wij monitoren het exacte aantal gasten / bezoekers in de binnenspeeltuin het zwemparadijs en de andere faciliteiten. We werken met een norm per locatie, hierdoor is het aantal mensen altijd passend voor uw veiligheid.
 • We desinfecteren belangrijke contactpunten op vaste tijdstippen en dit iedere dag.
 • De animatie op Park Molenheide vindt plaats zoals gepland.

Accommodaties

 • Bij de schoonmaak van al onze accommodaties, desinfecteren onze medewerkers alle contactpunten en reinigen we de accommodatie nog grondiger dan voorheen. Dit om uw veiligheid te kunnen garanderen.

 

Op vakantie naar Park Molenheide?

 • Geniet van onze omboekgarantie
 • Gelegen in een groene omgeving in de natuur
 • Verblijf in één van de vrijstaande accommodaties

Zoek en boek je ideale vakantie op Molenheide!