+32(0) 11 52 10 44 Aanbiedingen

Ontdek..

Geniet, ontdek en beleef Park Molenheide..

Zin in een fantastisch vakantie op het kindvriendelijkste vakantiepark van Belgie? Dan moet je zeker eens Park Molenheide ontdekken. Bij ons - al zeggen we het zelf - is voor jong en oud van alles te beleven. Kinderdromen worden op deze vakantie werkelijkheid. De belangrijkste reden is dat Park Molenheide bij zon of bij regen alle faciliteiten biedt voor een leuke vakantie. Kinderen kunnen urenlang overdekt spelen in het speelparadijs (met 20.000m2 de grootste van Limburg) terwijl papa en mama in Tom's Herberg eten of drinken en uitkijken op het speelparadijs, zwemmen in Aquapolis met 4 fantastische glijbanen inclusief peuterbad voor de allerkleinsten of een spannend potje golf samen met papa en mama in de Mijn. Winnaar van de Thea-award en de grootste mini-golf van Europa. Daarbij valt er natuurlijk nog van alles te ontdekken zoals een grote buitenspeeltuin, een voetbalveld (kooi) met kunstgras en het groot wild- en wandelpark direct gelegen aan Park Molenheide. En als dat nog niet voldoende is kun je natuurlijk een kijkje nemen in Plopsaland, dat is vlakbij.

Volop faciliteiten voor een zorgeloze vakantie

Ontdek, beleef en geniet van alle faciliteiten van Park Molenheide. Het vijfsterren bungalowpark van de Benelux. Bij uw verblijf op Park Molenheide is onbeperkt toegang tot indoor speeltuin en het zwembad inbegrepen. Verder vind je in Saraland een speciale chill-ruimte met tafeltennistafels en pooltafels, is er in het hoogseizoen dagelijks een animatieteam en een natuurlijk een disco. U en uw kinderen zullen zich geen moment vervelen op Park Molenheide, er is genoeg te ontdekken.

Waarom je vandaag moet boeken?

 Een vakantiepark in de Belgische natuur met vrijstaande bungalows

 Mega-binnenspeeltuin van 20.000m2 met onbeperkt toegang.

 Overdekt zwembad met 4 zwembaden en 4 fantastische glijbanen en onbeperkt toegang.

Ontdek de glimlach van je kind dankzij de meest geboekte artiest van Vlaanderen op Park Molenheide

Sinds kort op Park Molenheide, magische parkshows mét Sara de Sprinkhaan en Jo de Rijck. Tijdens iedere vakantieperiode worden meerdere magische parkshows opgevoerd*. Samen met twee assistentes en de beste kidsgoochelaars uit het publiek laat Jo de Ryck mensen verdwijnen, gaan dozen plots zweven en worden gedachtes gelezen. 

Ontdek

Zwemparadijs Aquapolis

Een wereld vol verrassingen en plezier, dat is het Aquapolis van Park Molenheide. Een prachtig zwem- en speelparadijs voor alle leeftijden met 4 ruime zwembaden. Voor de allerkleinste gasten is er het kabouterbad met speeltoestellen en blussende kabouters. Samen met de 32 graden zorgt dit voor een groot waterplezier.

Ontdek

Het indoorspeelparadijs van België

Klimmen en klauteren op enorme speeltoestellen, 'racen' met de minicars en voetballen in de voetbalkooi. Kids Valley is een groot speelparadijs in het hoofdgebouw van Park Molenheide. Veilig spelen voor de kinderen en lekker relaxen voor de ouders bij Tom's Herberg.

Ontdek

Grootste indoor mini-golf van Europa

Onze nieuwste attractie en winnaar van THEA-Award for outstanding achievement worldwide, is een werkelijk unieke, tot ieders verbeelding sprekende indoor minigolf. Ben je dapper en heb je niet snel schrik? Bezoek dan zeker eens de grootste indoor mini-golf van Europa op Park Molenheide.

Ontdek

Wild- en Wandelpark

Kom tot rust in het schilderachtige groen, geniet van de geur van hars en dennennaalden, bespied een eekhoorntje dat knabbelt aan een dennenappel, heb terug oog voor de kleine dingen van het leven. In het aangrenzende Wild- en Wandelpark dartelen herten en reeën vrij rond en stappen spontaan op het door kinderen aangereikte brood toe.

Ontdek

Piraten bowling

Themabowlen kan bij Park Molenheide, gooi met het hele gezin een strike door de dag af te sluiten in onze bowling. De bowling heeft het thema 'Piraten' compleet met alle elementen die daarbij horen zoals kanonnen en masttouwen. De hele bowling bevindt zich op het dek van een galjoenschip. Park Molenheide heeft in totaal 4 gethematiseerde bowlingbanen. 

Ontdek

Voetbal- en basketbalvelden

Voor de voetbal- en basketballiefhebbers heeft Park Molenheide speciaal een professioneel veld laten aanleggen. Een kunstgrasveld waar, in elk seizoen, naar hartenlust gesport kan worden. Een hele belevenis voor jong en oud. Het kunstgrasveld vindt u direct tussen de bungalows.

Ontdek

Buitenspeeltuinen

Heerlijk buiten genieten van het mooie weer in onze buitenspeeltuinen. Op het vakantiepark van Molenheide vind je diverse kleinere en grotere buitenspeeltuinen. De buitenspeeltuinen vind je tussen de bungalows of direct grenzend aan het kampeerterrein. Op het middenterrein kan tevens gezwommen worden in de zomer. Optimaal genieten van je vakantie doe je bij Park Molenheide.

Ontdek

WiFi internet in de bungalows

Tijdens de vakantie je e-mail controleren, informatie opzoeken over de omgeving of even de sociale media checken? Op Park Molenheide kunt u in alle hoofdgebouwen gebruik maken van het WiFi netwerk. Daarnaast kunt u in alle bungalows, *behalve de Penta en Alfa, Wi-Fi internet ontvangen. Deze verbinding is standaard en voldoende voor standaard te gebruiken. Elke accommodatie beschikt over haar eigen modem. Het gebruik van internet in uw bungalow is kostenloos. Wenst u echter filmpjes te kijken of te streamen, kan u aan de receptie een familiekaart bekomen met versnelde verbinding.

Ontdek

Plattegrond 

Ontdek Park Molenheide via de uitgebreide plattegrond.

Ontdek

Vraag de gratis brochure aan

Ontdek meer Park Molenheide en vraag direct een gratis brochure aan. Wij sturen deze naar je thuisadres.

Ontdek

Fantastische daguitstapjes in de omgeving voor kinderen (en ouders)!

1.  Bobbejaanland Lichtaart 

 

Bobbejaanland is een pretpark in Lichtaart gelegen op 35 minuten rijden en heeft een totaal van 50 verschillende attracties waaronder 7 achtbanen!

 
2. Plopsa indoor Hasselt

 


Plopsa indoor Hasselt, gelegen op 10 minuten rijden, is een overdekt themapark gericht op kinderen. Het pretpark is 9.000m2 groot.

 
3. Pakawi Park
 

 

Pakawi Park op zo'n 25 minuten met de wagen, is gespecialiseerd in katachtigen. Je vindt er onder andere Afrikaanse leeuwen, Siberische tijgers en Bengaalse tijgers.

 

4. Walibi Belgium
 

Het pretpark van Belgie op zo'n 55 minuten rijden! Walibi voor de echte pretpark-liefhebber.

Het is tijd om te genieten!