+32(0) 11 52 10 44 Last minutes

Nieuw: Magische Sara-parkshow

Ontdek de glimlach van je kind dankzij de meest geboekte artiest van Vlaanderen op Park Molenheide!

Sinds kort op Park Molenehide... Magische Parkshow mét Sara en  Jo de Ryck, bekend van Britain's Got Talent en andere TV-shows over heel de wereld. Tijdens iedere vakantieperiode worden meerdere magische parkshows opgevoerd. Samen met zijn twee assistentes en de beste kidsgoochelaars uit het publiek laat Jo mensen verdwijnen, gaan dozen plots zweven en worden gedachten gelezen. Het hele gezin zal dagen na de show zich nog steeds afvragen hoe Jo en Sara deze magische goocheltrucs hebben uitgevoerd.

Ohja voor we het vergeten... Jo is een echte dierenvriend. Hij goochelt met kippen, konijnen, duiven, en zelfs slangen. Deze parkshow is 100% gericht op families met kids van alle leeftijden.  

Je kan gratis tickets voor de show verkrijgen aan de receptie. Vergeet er zeker niet naar te vragen bij je check-in. Het spreekt voor zich dat de show themagebonden is en aangepast wordt na iedere vakantie. Zo blijft de show voor verbazing zorgen, ook al heb je de show enkele maanden geleden gezien.

 

*In uitzonderlijke gevallen kan het zijn dat de parkshow niet tijdens uw verblijf plaatsvindt. Informeren hierover kan via info@molenheide.be. 

  • Magische goochelshow voor het hele gezin
  • Ongeziene goochelacts van wereldniveau
  • Steeds inbegrepen in de prijs van je verblijf

 

Jo heeft de hulp van jouw kids nodig. Het wordt een onvergetelijke ervaring waarin ze de zotste goocheltrucs zelf leren uitvoeren.

Kip Curry las al in meer dan 80 TV shows over heel de wereld gedachten en faalde geen enkele keer!

De deelname aan de show is reeds inbegrepen in uw verblijf. Per show kunnen wij max. 190 deelnemers toelaten. 

Zoek en boek je ideale vakantie op Molenheide!