+32(0) 11 52 10 44 Last minutes

Het indoorspeelparadijs van België, Kids Valley..

Indoorspeelparadijs Kids Valley

Kids Valley is het indoor speelparadijs van België. Hier kun je heerlijk klimmen, klauteren, glijden en springen in een wonderlijke droomwereld van kleurrijke speeltoestellen, klimtorens, glijbanen en nog veel meer. Bijvoorbeeld bibberen in het griezelige spookhuis of Kortbeen achtervolgen in het piratenhuis. Geen zin om actief te spelen? Speciaal daarvoor hebben we een kindercinema, een shooting gallery, een go-carpiste en nog veel meer. Kinderen tot 14 jaar beleven eindeloos veel speelplezier in de mega in- en outdoor kinderwereld van Kids Valley. Wist je trouwens dat de totale oppervlakte meer dan 7.500m² betreft en dat we de grootste indoor speeltuin zijn van Belgisch Limburg? Hier vermaak je je de hele vakantie.

  Zowel mama, papa, oma, opa als de kinderen krijgen dagelijks onbeperkt toegang tot KidsValley tijdens het verblijf.
  Helemaal overdekt, dus 'all weather'.
  7.500m2 speelplezier en de grootste indoorspeeltuin van Belgisch Limburg

Sara de Sprinkhaan, wie kent haar niet? De mascotte van Park Molenheide is vaak te vinden in KidsValley. Om te spelen maar ook zeker om samen met jou op de foto te gaan. Ga jij kennis maken met Sara de Sprinkhaan in ons indoor speelparadijs?

KidsValley is een fantastisch indoor speelparadijs vol klimrekken, glijbanen en andere speeltoestellen. Veilig spelen voor de kinderen en lekker genieten voor de ouders in bijvoorbeeld Tom's Herberg.

Tom's Herberg ligt in Kids Valley. Een self-service restaurant voor een goede kop koffie of heerlijke snack terwijl de kinderen aan het spelen zijn. Ook is het mogelijk om vanaf Tom's Herberg eten & drinken te bestellen voor in de bungalow. Vanuit Tom's Herberg kijk je direct naar KidsValley.

Zoek en boek je ideale vakantie op Molenheide!