+32(0) 11 52 10 44 Last minutes

Sanicole Airshow

De International Sanicole Airshow (ISA) is de jaarlijkse vliegshow, georganiseerd door Aeroclub Sanicole in samenwerking met de Belgische Luchtmacht. Het is de enige burgerluchtvaartshow in België die jaarlijks wordt georganiseerd. Dit jaar een jubileumjaar (40ste editie) met nooitgeziene formaties !!! Het begon allemaal zeer kleinschalig met een “festival der stuntnummers” in het midden van de jaren ‘70. Enkele duizenden kijklustigen genoten destijds van deze show. In de jaren ’80 groeide de show uit tot een volwaardige vliegshow met internationale deelnemers uit Nederland, Engeland, Frankrijk, Amerika, Jordanië … en was de ISA één van de vele jaarlijkse vliegevenementen in ons land.

In de jaren ’90 kreeg de ISA ook in het buitenland bekendheid en werd het een van de toonaangevende luchtvaartevenementen in Europa. Door de steeds hogere eisen die er op het vlak van veiligheid aan de vliegshows gesteld werden, bleef aan het einde van de jaren ’90 de ISA jammer genoeg als enige jaarlijkse vliegshow over in België. Ondertussen is de ISA een begrip geworden en uitgegroeid tot een internationaal evenement dat zowel in binnen– als buitenland geldt als dé referentie voor innovatie, veiligheid en kwaliteit. Ze kregen hiervoor ook de erkenning van de European Airshow Council in 2010 toen ze de Paul Bowen award mochten ontvangen als beste Europese vliegshow.

De ISA staat garant om een totaalspektakel te bieden waarbij de verschillende facetten van de luchtvaart aan bod komen: kleurrijke teams, oorverdovende straaljagers, oldtimers, sublieme luchtacrobatie, helikopters, zwevers, parachutisten, …

Dit jaar is de Sancole Airshow op 8 september en 10 september. 8 september is het Sunset programma en 10 september de Airshow.

De tickets kunt u kopen aan de kassa. Voor kinderen (8 tot 14 jaar) geldt er een speciaal tarief. Tegen een combinatie-tarief kunt u ook tickets kopen voor het gehele weekend.

International Sanicole Airshow
Kamperbaan 165
3940 Hechtel-Eksel 

+32(0)11 342 739 of info@sanicole.com

Zoek en boek je ideale vakantie op Molenheide!