+32(0) 11 52 10 44 Last minutes

Ontdek..

Geniet, ontdek en beleef Park Molenheide..

Voor het eerst naar Park Molenheide? Dan ben je vast benieuwd wat je allemaal kunt ontdekken bij ons. En dat is - al zeggen we het zelf - best veel. Want kinderdromen worden werkelijkheid bij Park Molenheide. De kinderen kunnen urenlang overdekt spelen, zwemmen in het zwembad met 4 fantastische glijbanen of een potje golf spelen op de spannende minigolfbaan. Park Molenheide is grotendeels overdekt dus ook bij regen is alles mogelijk! Daarnaast hebben we tal van faciliteiten die buiten zijn zoals een grote speeltuin, een voetbalveld, een kunstgras voet- of basketbalveld en nog veel meer. Ontdek het zelf op Park Molenheide.

Maar Park Molenheide is meer dan alleen kindvriendelijk. Het ligt midden in de Belgische natuur, alle bungalows zijn vrijstaand en is op rij-afstand van de populaire Belgische attractieparken. Kom ontdekken waarom Park Molenheide een bijzondere herinnering is voor het hele gezin.

Volop faciliteiten voor een zorgeloze vakantie

Park Molenheide is een ruim opgezet bungalowpark met vrijstaande bungalows midden in de Belgische natuur. De bungalows voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. Park Molenheide is door de provincie Limburg geclassificeerd met 5 sterren. Daarnaast beschikt Park Molenheide over faciliteiten gericht op kinderen.

Kortom Park Molenheide is..

 Een 5 sterren vakantiepark midden in de Belgische natuur

 Ruime faciliteiten voor kinderen (en ouders)

 Bungalows voorzien van hoge kwaliteit en WIFI (behalve Penta)

Zwemparadijs Aquapolis

Een wereld vol verrassingen en plezier, dat is het Aquapolis van Park Molenheide. Een prachtig zwem- en speelparadijs voor alle leeftijden met 4 ruime zwembaden. Voor de allerkleinste gasten is er het kabouterbad met speeltoestellen en blussende kabouters. Samen met de 32 graden zorgt dit voor een groot waterplezier.

Ontdek

Het indoorspeelparadijs van België

Klimmen en klauteren op enorme speeltoestellen, 'racen' met de minicars en voetballen in de voetbalkooi. Kids Valley is een groot speelparadijs in het hoofdgebouw van Park Molenheide. Veilig spelen voor de kinderen en lekker relaxen voor de ouders bij Tom's Herberg.

Ontdek

Grootste indoor mini-golf van Europa

Onze nieuwste attractie en winnaar van THEA-Award for outstanding achievement worldwide, is een werkelijk unieke, tot ieders verbeelding sprekende indoor minigolf. Ben je dapper en heb je niet snel schrik? Bezoek dan zeker eens de grootste indoor mini-golf van Europa op Park Molenheide.

Ontdek

Wild- en Wandelpark

Kom tot rust in het schilderachtige groen, geniet van de geur van hars en dennennaalden, bespied een eekhoorntje dat knabbelt aan een dennenappel, heb terug oog voor de kleine dingen van het leven. In het aangrenzende Wild- en Wandelpark dartelen herten en reeën vrij rond en stappen spontaan op het door kinderen aangereikte brood toe.

Ontdek

Voetbal- en basketbalvelden

Voor de voetbal- en basketballiefhebbers heeft Park Molenheide speciaal een professioneel veld laten aanleggen. Een kunstgrasveld waar, in elk seizoen, naar hartenlust gesport kan worden. Een hele belevenis voor jong en oud. Het kunstgrasveld vindt u direct tussen de bungalows.

Ontdek

Animatieteam Park Molenheide

Alle informatie met betrekking tot de ontspanningsfaciliteiten en het animatieprogramma voor kinderen ontvang je bij aankomst op Park Molenheide. Verder vind je informatie op de informatieborden, verspreid over het park.

Ontdek

Familierestaurant Taverne

Direct gelegen aan het subtropisch zwembad ligt onze Taverne. Hier kunt u terecht voor een à la carte bestelling, een lekkere pint, snacks af te halen of genieten van een heerlijke pannenkoek. De uitgebreide kaart bestaat uit diverse pasta-, vis- en vleesgerechten. Voor de kleinsten onder ons hebben we natuurlijk aangepaste kindergerechten. Van 17 uur tot sluiting van de keuken maken wij de heerlijkste pizza’s klaar. Deze serveren wij in onze Taverne of Café Mangé, maar kan je ook gewoon meenemen naar je bungalow.

Ontdek

Tom's Herberg

Tom's Herberg ligt direct aan het indoorspeelparadijs Kids Valley. Een gezellige herberg waar u een goede kop koffie kunt drinken terwijl de kinderen spelen, een snack kunt eten met de kinderen en uiteraard een heerlijke frisdrank kunt nuttigen. Bij Tom kunt u ook afhalen om in uw bungalow te nuttigen. 

Ontdek

WiFi internet in de bungalows

Tijdens de vakantie je e-mail controleren, informatie opzoeken over de omgeving of even de sociale media checken? Op Park Molenheide kunt u in alle hoofdgebouwen gebruik maken van het WiFi netwerk. Daarnaast kunt u in alle bungalows, *behalve de Penta en Alfa, Wi-Fi internet ontvangen. Elke accommodatie beschikt over haar eigen modem. Het gebruik van internet in uw bungalow is kostenloos. 

Ontdek

Buitenspeeltuinen

Heerlijk buiten genieten van het mooie weer in onze buitenspeeltuinen. Op het vakantiepark van Molenheide vind je diverse kleinere en grotere buitenspeeltuinen. De buitenspeeltuinen vind je tussen de bungalows of direct grenzend aan het kampeerterrein. Op het middenterrein kan tevens gezwommen worden in de zomer. Optimaal genieten van je vakantie doe je bij Park Molenheide.

Ontdek

Fantastische daguitstapjes in de omgeving voor kinderen (en ouders)!

1.
Plopsa indoor Hasselt
op ongeveer 20 minuten rijden..

Plopsa indoor Hasselt is een overdekt themapark gericht op kinderen. Het pretpark is 9.000m2 groot.

2.
Bobbejaanland Lichtaart
op ongeveer 40 minuten rijden..

Bobbejaanland is een pretpark in Lichtaart, het heeft een totaal van 50 verschillende attracties waaronder 7 achtbanen!

3.
Olmense Zoo
op ongeveer 45 minuten rijden..

De Olmense Zoo is gespecialiseerd in katachtigen. Je vindt er onder andere Afrikaanse leeuwen, Siberische tijgers en Bengaalse tijgers.

4.
Walibi Belgium
op ongeveer 60 minuten rijden..

Het pretpark van Belgie! Walibi voor de echte pretpark-liefhebber.

Zoek en boek je ideale vakantie op Molenheide!